______

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Amy Winehouse: Νέες πτυχές της ζωής της αποκαλύπτονται και σοκάρουν

Γιατί ο πατέρας της θέλει να κάνει μήνυση

Σάλος έχει προκληθεί από την προηγούμενη Πέμπτη, που η ταινία για τη ζωή της Amy Winehouse άρχισε να προβάλλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Οι αντιδράσεις για το ντοκιμαντέρ με τίτλο "Amy" είναι ποικίλες και σίγουρα έχει προκαλέσει αίσθηση. Ο μουσικός παραγωγός, Mark Ronson, που μάλιστα ήταν ο παραγωγός του δεύτερου και πολύ επιτυχημένου album της Amy Winehouse, "Back to Black", δήλωσε πως του ήταν αρκετά δύσκολο να το δει, αλλά ήταν ένα φιλμ που σεβάστηκε την προσωπικότητα της τραγουδίστριας, ενώ ο πατέρας της, Mitch Winehouse έχει εντίθετη άποψη και έξαλλος με το αποτέλεσμα της ταινίας έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά, αφού το δικό του προφίλ στην ταινία δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.



Αυτό που έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη αναστάτωση είναι η αποκάλυψη που αποφάσισε νε κάνει ο σκηνοθέτης της, Asif Kapadia, προκαλώντας σοκ για τη ζωή της νεαρής ντίβας που τόσο αιφνίδια έφυγε από τη ζωή, αναφέροντας πως η Amy ίσως να είχε υποστεί εγκεφαλική βλάβη από τις χρόνιες καταχρήσεις ναρκωτικών.

«Μπορούμε να πούμε πως είχε κάποια ψυχική ασθένεια και εγκεφαλική βλάβη, που προήλθαν από τις υπερβολικές δόσεις και τις επιληψίες που πάθαινε ανά καιρούς. αυτό σίγουρα επηρέασε τον εγκέφαλό της. Δε σκεφτόταν καθαρά. Όμως, υπήρχε αρκετό μυαλό σε εκείνη, που έκανε επιλογές και άνθρωποι γύρω της που έκαναν επιλογές, που, ακόμη κι αν δεν είχε γίνει μεγάλη σταρ, υπήρχε πάλι η πιθανότητα πως θα επέλεγε αυτό το μονοπάτι», τόνισε ο σκηνοθέτης στην εφημερίδα The Sun.

Και δεν μένει παρά να δούμε την αντίδραση της οικογένειας της αποθανούσας τραγουδίστριας που μέχρι και τα 27 της που βρέθηκε νεκρή κατάφερε να γίνει ίσως η πιο δημοφιλής καλλιτέχνης της γενιάς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...