______

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2015

7 περιπτωσεις που ειναι ΟΚ να ζηλεψεις!!!

Όλοι-ακόμα και τα μοντέλα της Victoria Secret- που και που βιώνουν περιστάσεις ζήλιας στις σχέσεις τους. 


Το θέμα είναι το πως το χειρίζεσαι, και για αυτό ρωτήσαμε τους ειδικούς και μας είπαν τα πιο συνηθισμένα σενάρια στα οποία θα έπρεπε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και σε ποια θα έπρεπε- δικαιολογουμένως- να ζηλέψεις! 

Τον βλέπεις να κοιτάζει άλλη

Είναι ένα φυσικό ένστικτο να γλυκοκοιτάζουμε κάποιον όμορφο (πές την αλήθεια, το κάνεις και συ),αλλά αυτό δεν οδηγεί απαραίτητα στην απιστία. Πέρα από αυτό όμως, το να..γδύνει μια άλλη γυναίκα με τα μάτια είναι τουλάχιστον αγενές. Πες του ότι σε ενοχλεί.

Η νέα του φίλη στην δουλειά θα μπορούσε να είναι δίδυμη της Gisele

Επειδή ο χώρος εργασίας είναι το πιο γόνιμο έδαφος για την έναρξη μιας σχέσης, αυτή είναι μια πιθανώς επικίνδυνη κατάσταση. Αλλά προτού φρικάρεις, έλεγξε την κατάσταση λέγοντας του οτι αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής. Στη συνέχεια, μέτρησε την απάντησή του: Εάν είναι ευαίσθητος και καθησυχαστικός, είναι μάλλον πλατωνικό. Αν διώχνει μακριά και άχαρα το πρόβλημα, αυτό είναι ένα πρόβλημα….


Σου λέει οτι θα βγει με την πρώην για ποτά

Εφ’ όσον τίποτα στην σχέση τους δεν σου φαίνεται ύποπτο, να είσαι cool-αν και μπορεί να πρέπει να προτείνεις γεύμα ή καφέ αντί για ποτά. Και κρατήστε το ραντάρ σου ανοιχτό για τα προειδοποιητικά σημάδια: Δεν σας έχει γνωρίσει σε αυτήν, χώρισαν πρόσφατα, του έχει ξεφύγει ότι εξακολουθεί να έχει αισθήματα γι ‘αυτήν, ή αυτή έχει εκφράσει οργή ή ζήλια προς το μέρος σου. Όλα δείχνουν οτι θα μπορούσε να υπάρχει κάτι παραπάνω.

Το bachelor του φίλου του είναι σε στριπτιτζάδικο

Μερικές γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με στριπ κλαμπς, αλλά αν σε ενοχλεί, χειρίσου το προσεχτικά- θέλεις να είσαι ειλικρινής σχετικά με τις ανησυχίες σου, χωρίς ωστόσο να φαίνεται σαν να του στερείς την παρέα με τους φίλους του. Σε έναν μη συγκρουσιακό τρόπο, εξήγησε ότι δεν είσαι και πολυ υπέρ της ιδέας. Σε διαβεβαιώνει ότι σε αγαπά και οτι δεν έχεις τίποτα να ανησυχείς; Τότε εμπιστεύσου τον και χαλάρωσε. Θυμώνει ή φέρεται αμυντικά; Λοιπόν … αυτό δεν είναι τόσο καλό. Μια άλλη επιλογή είναι να βρείτε έναν συμβιβασμό, όπως το να μην πάρει ένα lap dance.

Δεν σου λέει με ποιόν στέλνει μηνύματα

Υπάρχουν τρεις λόγοι για τους οποίους μπορεί να το κάνει αυτό: 1) Εάν είσαι αρκετά πιεστική για να χωθείς στα προσωπικά του, θα μπορούσε να είναι μια μορφή αντίδρασης και επανάστασης. 2) Θα μπορούσε εσκεμμένα να προσπαθεί να σε ενοχλήσει για οποιοδήποτε λόγο. 3) Είναι χαζός αρκετά για να στέλνει όντως μηνύματα με κάποια άλλη μπροστά σου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ξεκαθάρισε τα πράγματα και να μάθε τι πραγματικά συμβαίνει.

Κάνει παρέα μόνο με κοντινές του φίλες

Εάν τις έχεις γνωρίσει και κάνετε παρέα που και που, τότε μην ανησυχείς. Αλλά αν αγοράζει σε κάποια απο αυτές δώρα, αν αυτός βρίσκεται μόνος του με αυτές σε τακτική βάση (για παράδειγμα κάθε βράδυ της Τρίτης), ή αν η φωνή του μαλακώνει όταν μιλάει για αυτές, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά.

Σου λέει οτι βρίσκει την κολλητή σου ωραία

Αυτό δεν είναι μεγάλο θέμα εφ ‘όσον βγάζει νόημα κατά τη διάρκεια της συζήτησης-για παράδειγμα, αν συζητάτε για την εξωτερική εμφάνιση των γνωστών σας. Αλλά αν το σχόλιό του έρχεται από το πουθενά, ή το αναφέρει αρκετές φορές, τότε θα μπορούσε να ελκύεται απο εκείνη … το οποίο είναι εντελώς φυσιολογικό, εφ ‘όσον δεν κάνει κάτι γι αυτό, φυσικά. Αν σε ενοχλεί, κάνε ένα αστείο για το πώς βρίσκεις ωραίο και τον δικό του κολλητό. Αυτό θα αρκεί για να του κλείσει το στόμα.
freemind

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...