______

Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Έχει πλάκα η Google! Δείτε τις φάρσες που έκανε στους επισκέπτες της για την πρωταπριλιά! (PHOTOS+VIDEOS)


Η Google όπως κάθε χρόνο γιορτάζει την Πρωταπριλιά και κυκλοφορεί νέες φανταστικές υπηρεσίες και προϊόντα με αφορμή την ημέρα...

H εταιρία μάλιστα δεν αρκείτε σε μόνο ένα αστείο κι έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας κυκλοφορούν νέες ανακοινώσεις της εταιρίας για νέες υπηρεσίες και λειτουργίες.
Αρχικά η Google ανακοίνωσε την ανάποδη έκδοση της μηχανής αναζήτησης της στην ιστοσελίδα http://com.google η οποία εμφανίζει όλα τα αποτελέσματα ανάποδα ενώ είναι και η πρώτη φορά που χρησιμοποιείται η κατάληξη .google σε μία διεύθυνση ιστοσελίδας.

Μετά την ανάποδη μηχανή αναζήτησης, η Google αποφάσισε να αφήσει τους χρήστες του να παίξουν pacman στους χάρτες της.

Η επόμενη υπηρεσία που ανακοίνωσε η Google Japan με αφορμή την Πρωταπριλιά είναι το Google Panda το οποίο είναι ένα κουκλάκι που απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις του χρήστη όπως ακριβώς κάνει το Google Now.


Η Google Japan όμως δεν έμεινε μόνο στο Google Panda αφού ανακοίνωσε και το πληκτρολόγιο που δεν έχει πλήκτρα και ο χρήστης μπορεί να γράψει σε αυτό με χρησιμοποιώντας μία καραμούζα.


Η #chromeselfie είναι μία υπηρεσία της Google η οποία επιτρέπει στους χρήστες να σχολιάσουν μία σελίδα ή ένα post τραβώντας μία selfie


Τέλος το Smartbox είναι το νέο γραμματοκιβώτιο της Google το οποίο μπορεί και διαχειρίζεται τα γράμματα που λαμβάνει ο χρήστης και τον ειδοποιεί στο smartphone του ότι έχει mail.


Αυτές ήταν οι φάρσες της Google μέχρι στιγμής, προσοχή γιατί μπορεί η Google να κυκλοφορήσει κι άλλες μέσα στη μέρα!


Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...