______

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Έχετε μέλλον ή θέλει μόνο ΣΕΞ;;; Εφτά ΣΗΜΑΔΙΑ που δείχνουν τι θέλει από εσένα!

Αν βγαίνεις μαζί του εδώ και λίγο καιρό μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό το άρθρο για να προετοιμαστείς για το πόσο καλός ή κακός σύντροφος θα γίνει το έτερον σου ήμισυ αν καταλήξετε λίγο πιο σοβαρά. Αυτά είναι μερικές αξίες που πρέπει να διαθέτει πριν σκεφτείς οποιοδήποτε βήμα μαζί του.
Του αρέσει να επικοινωνεί μαζί σου. Απολαμβάνει να σου μιλά για θέματα της καθημερινότητας ή θέματα που τον προβληματίζουν ή τα αντίστοιχα δικά σου. Θέλει να σε καταλαβαίνει και να τον καταλαβαίνεις σε κάθε ζήτημα που προκύπτει. Η επικοινωνία είναι η βάση μιας υγιούς ερωτικής σχέσης.
Είναι διασκεδαστικός και κάνει πλάκα. Δεν είναι ένας βαρετός άνθρωπος που ζει στον δικό του κόσμο. Ένας καλός σύντροφος είναι και ένας καλός τύπος γενικά. Έχει έντονη κοινωνική ζωή και τα πηγαίνει καλά με τους ανθρώπους γύρω του. Τον συμπαθούν εύκολα και προσελκύει εύκολα το ενδιαφέρον των άλλων.
Προσπαθεί να σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Όταν δύο άνθρωποι ερωτεύονται θέλουν να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερο του; εαυτό χωρίς να υπάρχει εξήγηση γιατί. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα ο άντρας που είσαι μαζί θα σου δώσει κίνητρα για να πετύχεις τους σκοπούς και να νιώθεις χαρούμενη με σένα.
Βρίσκει χρόνο για σένα. Δεν έχει σημασία πόσο απασχολημένος είναι με τη δουλειά του πάντα βρίσκει χρόνο για σένα. Σου τηλεφωνεί, προγραμματίζει συναντήσεις γιατί νιώθει πως η επαφή μαζί σου του δίνει ενέργεια. Του λείπεις και κάνει τα πάντα για να σε δει.
Σε σέβεται. Δεν κοιτά άλλες γυναίκες. Δεν μιλάει ποτέ αρνητικά για σένα στους φίλους του. Σε θαυμάζει για όλα όσα είσαι και στο δείχνει. Κυρίως με τις λεπτομέρειες.
Δεν είναι πεισματάρης. Ένας άντρας μπορεί να έχει θέληση και πείσμα στη δουλειά του και στους στόχους ζωής, που έχει θέσει, αλλά όχι να διατηρεί το ίδιο πείσμα στα σχέδια, που θα συναποφασίσει με τη σύντροφό του. Η υποχώρηση και ο συμβιβασμός πρέπει να είναι έννοιες που να κατανοεί και να κάνει πράξη.
Θέλει να είσαι ανεξάρτητη. Ένας καλός σύντροφος μπορεί να θέλει να περάσει όσο ελεύθερο χρόνο έχει μαζί σου, αλλά την ίδια στιγμή θέλει να σου δίνει όσο χρόνο και χώρο θες για να περνάς καλά ή να κυνηγάς τις επιδιώξεις σου. Σου επιτρέπει να έχεις τον δικό σου χρόνο και να διατηρείς μια ζωή και χωρίς εκείνον και δεν παραπονιέται ότι τον εγκαταλείπεις.
queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...