______

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΑΘΕ ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για τους άνδρες!

Ποια είναι η πιο ασφαλής σύμφωνα με τους επιστήμονες;


Το φως της δημοσιότητας είδε μια μελέτη που αφορά μία  από τις πιο διαδεδομένες και αγαπημένες στάσεις στο σεξ.
Σύμφωνα λοιπόν με τους επιστήμονες, η  στάση woman on top, δηλαδή «γυναίκα από πάνω», θεωρήθηκε υπεύθυνη για το ήμισυ του συνόλου των καταγμάτων του πέους που προέκυψαν κατά την διάρκεια του σεξ.
Οι ειδικοί ισχυρίζονται πως αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή η γυναίκα «ελέγχει» το πέος ενώ αυτό δέχεται την πίεση όλου του βάρους της. Μάλιστα, η συγκεκριμένη στάση είναι ακατάλληλη για έναν και μόνο λόγο.
Αναρωτιέστε ποιος είναι αυτός; Οι γυναίκες δεν μπορούν να αντιληφθούν πότε υπάρχει περισσότερη επιβάρυνση από το φυσιολογικό.
Η στάση με την γυναίκα  να στηρίζεται στα τέσσερα άκρα της, έρχεται δεύτερη στην κλίμακα με τα ατυχήματα που προκαλούν κάταγμα στο πέος, συγκεντρώνοντας ποσοστό 29%.
Ασφαλέστερη στάση σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal Advances in Urology είναι το ιεραποστολικό.
Οι ειδικοί έβαλαν στο... "μικροσκόπιό τους"  άνδρες που νοσηλεύτηκαν στα νοσοκομεία λόγω του σεξ τα τελευταία δεκατρία χρόνια.
Οι περισσότερες περιπτώσεις αφορούσαν ετεροφυλοφιλικό σεξ, πολύ λιγότερες ομοφυλοφιλικό και ελάχιστες ήταν από αυνανισμό ή άγνωστες αιτίες.
Οι μισοί από τους ασθενείς περιέγραψαν πως εκτός από τον οξύ πόνο που αισθάνθηκαν, άκουσαν και τον γνώριμο ήχο που συνοδεύει το ράγισμα ενώ το πολύ σε πέντε ώρες είχαν αναγκαστεί να επισκεφτούν το νοσοκομείο.
Τέλος, στην έρευνα επισημαίνεται ότι η ζημιά μπορεί να προκαλέσει αμηχανία σε εκείνους που θα υποστούν κάταγμα πέους με αποτέλεσμα πολλοί να μην επισκέπτονται τα νοσοκομεία για να ζητήσουν ιατρική θεραπεία.
\
 
 
 
 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...