______

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

5 λάθη που κάνουν οι άντρες την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η 14η Φεβρουαρίου πλησιάζει, και μαζί της πλησιάζουν τα σοκολατάκια, τα αρκουδάκια, τα τριαντάφυλλα και ό,τι άλλο «πρωτότυπο» δώρο παραπέμπει στη γιορτή των ερωτευμένων, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Κι όμως, σ” αυτή τη γιορτή τα ζευγάρια πολύ συχνά τσακώνονται αντί να χαίρονται τον έρωτά τους. Καθότι εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο ευαίσθητες και ρομαντικές, το άρθρο επικεντρώνεται -με ένα χιουμοριστικό τρόπο- στο πώς να αποφευχθούν τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι άντρες αυτή τη μέρα. Ξεκινώ:
1. Μπορείς αν θες να ξεχάσεις τη γιορτή της μαμάς της, του μπαμπά της, της θείας της, αλλά ποτέ μα ποτέ μην ξεχάσεις τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σκέψου ότι για όλο τον υπόλοιπο χρόνο, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη 14η Φεβρουαρίου, θα σου χτυπάει το δώρο που πήρε ο Τάκης στη Λίτσα και το ταξίδι που οργάνωσε ο Μάριος για τη Ζέτα. Μόνο αυτό σκέψου!
2. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι μία από τις πιο εμπορικές γιορτές, ναι, οκ. Ναι, τα μαγαζιά κάνουν ό,τι μπορούν για να σε ξεπαραδιάσουν. Ναι, δεν έχει κανένα νόημα, αφού πρέπει να γιορτάζουμε τον έρωτα κάθε μέρα, και ναι, όλες οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται αυτό. Αλλά δεν έχει καμία σημασία. Ποτέ μην επικαλείσαι την εμπορευματοποίηση του έρωτα σε κέρδος των καταστημάτων. Γιατί -πολύ απλά- σκέψου το δώρο που  πήρε ο Τάκης στη Λίτσα και το ταξίδι που οργάνωσε ο Μάριος για τη Ζέτα. Τόσο απλά!
3. Το αρκουδάκι δεν είναι κατάλληλο δώρο εν έτει 2015! Ναι, μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν όντως πολύ ρομαντικό. Πλέον, όμως, εμείς οι γυναίκες έχουμε χάσει το μέτρημα στα αρκουδάκια, φτάνει πια! Από όταν θυμόμαστε τους εαυτούς μας περιτριγυριζόμαστε από δαύτα. Κι αν δε βρίσκεις επαρκή αυτό το λόγο, σκέψου το δώρο που  πήρε ο Τάκης στη Λίτσα και το ταξίδι που οργάνωσε ο Μάριος για τη Ζέτα.
4. Δεν είναι καλή μέρα να δείξεις πόσο καλή είναι η σχέση σου με την τεχνολογία. Το να ευχηθείς στην κοπέλα σου μέσω μηνυμάτων ή e-mail είναι τουλάχιστον απαράδεκτο, ειδικά εφόσον ο Μάριος οργάνωσε ολόκληρο ταξίδι για τη Ζέτα!
5.  Μπορεί για εμάς τις γυναίκες να έχει μεγαλύτερη σημασία αυτή η μέρα, ωστόσο μην έχετε καμία ψευδαίσθηση• δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθούμε εμείς με την έξοδο ή με την οργάνωση.Ακόμα κι αν δεν έχεις καθόλου χρόνο, είσαι υποχρεωμένος να βρεις,προκειμένου να οργανώσεις το τέλειο ραντεβού ή γεύμα ή βόλτα στο λούνα παρκ ή κάτι τέλος πάντων. Φαντασία να υπάρχει κι όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.
Νομίζω ότι τώρα είσαι έτοιμος να δημιουργήσεις την απαραίτητη ατμόσφαιρα που θα κάνει την κοπέλα σου να θυμάται τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για καιρό. Αν πάλι έχεις ακόμα αμφιβολίες, σου υπενθυμίζω το δώρο που πήρε ο Τάκης στη Λίτσα και το ταξίδι που οργάνωσε ο Μάριος για τη Ζέτα.
blog.focuswebtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...