______

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Πόσο αληθινές είναι οι ΔΙΑΙΤΕΣ των σταρ;; - Δείτε τι αποκαλύπτει συγγραφέας που τις δοκίμασε!! (PHOTO)

Τι τρώει η Beyonce, πώς διατηρεί τη σιλουέτα της η Madonna, ποιες συνταγές μαγειρεύει η Γκουίνεθ Πάλτροου; Χιλιάδες τέτοια άρθρα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Οι δίαιτες των διάσημων γυναικών, με τα ζηλευτά κορμιά και τα λαμπερά πρόσωπα κάνουν θραύση. Μπορεί να τις ακολουθήσει όμως μία «κοινή θνητή»;
Η Ρεμπέκα Χάρινγκτον το δοκίμασε. Η δημοσιογράφος αποφάσισε να εφαρμόσει διάφορες τέτοιες δίαιτες, προκειμένου να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητά τους, γράφοντας ένα βιβλίο. Και η αλήθεια είναι πως τελικά δεν ισχύουν όλα όσα ακούμε.
Η ίδια μπήκε κατά τύχη στον... κόσμο των διατροφικών προγραμμάτων που ακολουθούν οι διάσημοι, όταν βρήκε στο διαδίκτυο τη δίαιτα που ακολουθούσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ. Αποφάσισε να την ακολουθήσει.
«Η δίαιτα ήταν αηδιαστική. Είχε κυρίως βραστό ψάρι και αρνίσιο κρέας. Κάποιες φορές επέτρεπε το κρασί, αλλά αυτό ήταν η μοναδική καλή στιγμή. Τελικά πήρα βάρος. Μετά από αυτή την αποτυχία, αποφάσισα να στραφώ στις δίαιτες των γυναικών σταρ. Ισως έτσι να αδυνάτιζα», γράφει η ίδια στο Yahoo.
«Εζησα σαν την Γκουίνεθ Πάλτροου για μία εβδομάδα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το φαγητό. Το βιβλίο της ασχολείται με διατροφή χωρίς κόκκινο κρέας, ντομάτες, φράουλες, γλουτένη και ψάρια βαθέων υδάτων. Ξεκινά κάθε πρωί με έναν πράσινο χυμό. Παρά τους περιορισμούς, η δίαιτά της είναι υπέροχη. Οι συνταγές της είναι δημιουργικές και πεντανόστιμες. Το πρόγραμμα γυμναστικής της έχει αποτέλεσμα. Φτιάχνει εξαιρετικές σαλάτες. Το κακό; Οι συνταγές της απαιτούν να είσαι τρομερά πλούσιος.
Η Λιζ Τέιλορ έβαζε φυστικοβούτυρο στην μπριζόλα της και έτρωγε τόνο με γκρέιπφρουτ. Δεν πίστευε ιδιαίτερα στη γυμναστική. Της άρεσε να πίνει συνδυάζοντας Kahlua, βότκα και σιρόπι σοκολάτας, ενώ έτρωγε ντιπ μπλε τυριού τα απογεύματα. Με αυτή τη φιλοσοφία έγραψε ένα βιβλίο για δίαιτες που έγινε ανάρπαστο. Εχασα μερικά κιλά με αυτή τη δίαιτα, παρά την έλλειψη γυμναστικής, επειδή ήταν τόσο αηδιαστική.
Η Βικτόρια Μπέκαμ ακολουθεί τη δίαιτα των «πέντε χεριών», που απαιτεί να τρως πέντε χούφτες πρωτεΐνη την ημέρα, μαζί με αμέτρητα λαχανικά. Πέθανα στην πείνα με αυτή τη δίαιτα. Η χούφτα δεν μπορεί να χωρέσει πολύ φαΐ τελικά. Ακόμη πεινάω όταν το σκέφτομαι», λέει η Χάρινγκτον για την εμπειρία της με τις διάσημες δίαιτες.
«Μπορείς να γίνεις σαν την Κιμ Καρντάσιαν κάνοντας απλά ημικαθίσματα; Δύσκολο να πει κανείς. Απέκτησα το σώμα της Μέριλιν Μονρόε, της Beyonce ή της Madonna μετά από αυτές τις δίαιτες; Οχι. Εχασα βάρος με κάποιες από αυτές; Ναι. Και μετά επέστρεψα στον κανονικό μου κόσμο και έφαγα ένα κομμάτι πίτσα. Οι διάσημες δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και είναι κρίμα», λέει η δημοσιογράφος.
Τελικά, διαπίστωσε ότι ίσως οι διάσημες να μπορούν να μας διδάξουν κάτι. «Δεν ξέρω τι είναι αυτό, αλλά σίγουρα δεν αφορά τη διατροφή», καταλήγει η Χάρινγκτον.



Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...