ΥΛΙΚΑ:
Για τα κεφτεδάκια:500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
300 γρ. κιμάς χοιρινός
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
200 γρ. σκληρή φέτα σε κυβάκια
8 φέτες ψωμί του τόστ μουλιασμένες σε γάλα
10 ml. ούζο
αλατοπίπερο
δυόσμο ψιλοκομμένο
αλεύρι και λάδι για τηγάνισμα
300 γρ. κιμάς χοιρινός
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 αυγό
200 γρ. σκληρή φέτα σε κυβάκια
8 φέτες ψωμί του τόστ μουλιασμένες σε γάλα
10 ml. ούζο
αλατοπίπερο
δυόσμο ψιλοκομμένο
αλεύρι και λάδι για τηγάνισμα
Για τη σάλτσα:3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
2 πιπεριές κόκκινες κομένες σε κυβάκια
2 σκ. σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
150 γρ. φέτα μαλακή τριμμένη
ρίγανη, πιπέρι, θυμάρι, λάδι
2 πιπεριές κόκκινες κομένες σε κυβάκια
2 σκ. σκόρδο
1 μέτριο κρεμμύδι
150 γρ. φέτα μαλακή τριμμένη
ρίγανη, πιπέρι, θυμάρι, λάδι
Athensmagazine
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζεις εσύ!