______

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ στη Θεσσαλονίκη! Υποδέχτηκαν τους πολίτες που ήθελαν αν ψωνίσουν με ΜΠΟΥΝΙΕΣ επειδή είναι Κυριακή!(Video)

Ένας διαδηλωτής αντίθετος με τη λειτουργία των καταστημάτων της Κυριακές γρονθοκόπησε πολίτη που θέλησε να μπει σε γνωστό πολυκατάστημα της Θεσσαλονίκης κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Και προκαλούν μόνο ντροπή.
Το πρωί της Κυριακής, έξω από το πολυκατάστημα Attica, σύμφωνα με το thestival.gr, ομάδα διαδηλωτών έκλεισε την είσοδο του καταστήματος και... απαγόρευσε την είσοδο σε πολίτες που ήθελαν να ψωνίσουν. Κάποιοι από τους καταναλωτές διαμαρτυρήθηκαν γιατί δεν τους άφηναν να μπουν στο μαγαζί και κουβέντα στην κουβέντα επικράτησε ένταση.
Αλλά το περιστατικό δεν έμεινε στην ένταση και πέρασε στη χειροδικία! Ένας από του διαδηλωτές χτύπησε με γροθιές πολίτη που διαμαρτυρήθηκε, ακολούθησαν φωνές και σπρωξιές, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα με παρέμβαση των ψυχραιμότερων.
Αμέσως μετά το επεισόδιο με τον ξυλοδαρμό δύο πολιτών από διαδηλωτές, που διαμαρτύρονταν για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων, άντρες των ΜΑΤ έλαβαν εντολή να απομακρύνουν τους διαδηλωτές από την είσοδο του Attica. Μπροστά στο Attica είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος που ήθελε να μπει στο κατάστημα για να ψωνίσει. Οι διαδηλωτές στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους είχαν μπλοκάρει την είσοδο του Attica απαγορεύοντας στον οποιοδήποτε να εισέλθει. Κατά την επέμβαση των ΜΑΤ τραυματίστηκε μια κοπέλα ενώ σημειώθηκε και μια προσαγωγή.
Δείτε το βίντεο με την επέμβαση των ΜΑΤ:
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...