______

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Tι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις ευκολότερα σε οργασμό;

Ένα απλό τρικ που θα σε βοηθήσει να φτάσεις ευκολότερα στην κορύφωση…
Ο οργασμός είναι μια περίπλοκη υπόθεση, οι επιστήμονες όμως ανακάλυψαν το μικρό μυστικό για να φτάσουμε ευκολότερα στην κορύφωση!
Τι μας συμβουλεύουν λοιπόν σύμφωνα με το faysbook.gr; Να αδειάσουμε το μυαλό μας και να εστιάσουμε τις σκέψεις μας στο ίδιο μας το σώμα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής! Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ο γυναικείος οργασμός εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ίδιες τις σκέψεις της γυναίκας.
Πιο συγκεκριμένα, από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη, όσες κατάφερναν να φτάσουν συχνά σε οργασμό ήταν και αυτές που δεν άφηναν το μυαλό τους να «περιπλανιέται» κατά τη διάρκεια του σεξ.
Παράλληλα, οι γυναίκες αυτές έκαναν πιο συχνά ερωτικές σκέψεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, εντείνοντας την ερωτική τους διέγερση, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν πιο εύκολα τον οργασμό.
«Φαίνεται πως οι γυναίκες δε δυσκολεύονται να απελευθερώσουν τη φαντασία τους όταν είναι μόνες, δεν ισχύει όμως το ίδιο όταν βρίσκονται με το σύντροφό τους», δηλώνει ο επικεφαλής της έρευνας. «Ορισμένες δεν μπορούν τόσο εύκολα να συγκεντρώσουν την προσοχή τους στη σεξουαλική επαφή ή ανησυχούν υπερβολικά για την εμφάνισή τους και το βάρος τους», συμπληρώνει.


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...