______

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Είδαν αυτή την τρύπα και μπήκαν μέσα! Έπαθαν την πλάκα της ζωής τους με όσα αντίκρισαν! (PHOTOS)

Μια παρέα φίλων από το… Ντένβερ, Κολοράντο αποφάσισαν να πάνε σε μια περιπέτεια. Άρχισαν να ακολουθούν ένα μονοπάτι που τους οδήγησε 60 μίλια μακριά σε κάτι που δεν είχαν ξανά δει και ίσως κανείς δεν γνωρίζει. Βρίσκεται στο Deer Trail, Κολοράντο και έχει εγκαταλειφθεί κατά την δεκαετία του 60 και έως σήμερα σφραγίζεται. Φτάνοντας στην μικρή ανατριχιαστική είσοδο που οδηγεί σε μια τεράστια υπόγεια εγκατάσταση η παρέα αυτών των παιδιών είχε τα κότσια να μπει μέσα.
Δείτε τι είδαν στο εσωτερικό….
Η είσοδος βρίσκεται κρυμμένη μέσα σε λόφους και γίνεται εύκολα αντιληπτή αν βρίσκεσαι κοντά στο σημείο.
Η παρέα φίλων μπήκε μέσα στο «Τιτάν 1»  Σιλό Πυραύλων . Το μέρος εγκαταλείφτηκε επειδή τα έξοδα ήταν πολλά για την συντήρηση του.
Το εγκαταλειμμένο σιλό πυραύλων έχει αφεθεί στην μοίρα του εδώ και σχεδόν 50 χρόνια. Ο τελευταίος εξοπλισμός αφαιρέθηκε περίπου 15 χρόνια πριν.
Φτάνοντας σε αυτό τον θάλαμο καταλαβαίνει κανείς ότι μάλλον εδώ ήταν η αίθουσα ελέγχου για τις γεννήτριες και τις εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας.
Οι διάδρομοι ήταν πολύ τρομακτικοί και επικίνδυνοι. Πολλές φορές χρειάστηκε και η ισορροπία για να μπορέσουν τα παιδιά να περάσουν από μερικά σημεία στα οποία ο χρόνος και η διάβρωση είχαν καταστρέψει τον χάλυβα.
Ακόμα ανακάλυψαν και μερικές ανατριχιαστικές φιγούρες ζωγραφισμένες από παλαιότερη επίσκεψη καλλιτεχνών.
Ένας ανελκυστήρας….
Μια ακόμη ανατριχιαστική φιγούρα….
Η κύρια αίθουσα οδήγησε σε ένα ακόμη μεγάλο τούνελ….
Τα παιδιά ήρθαν σε επαφή με αυτή την εικόνα και τρόμαξαν!!! Μετά κατάλαβαν ότι δεν είναι σημάδια από κάποια δολοφονία που εξελίχτηκε εκεί μέσα αλλά υδραυλικά υγρά.
Πηγή: apisteuta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...