______

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δείτε πώς είναι σήμερα οι Hi-5(ΦΩΤΟ)

Πραγματικά δεν «θα πιστεύετε στα μάτια σας »!
Το συγκρότημα hi-5 δημιουργήθηκε το 2000 απο πέντε κοπέλες, οι οποίες συμμετείχαν στο τηλεοπτικό σόου Popstars του Mega, όπου εκεί έγιναν γνωστές η κάθε μια ατομικά.  Το πρώτο τραγούδι, σας θυμίζουμε, που ερμήνευσαν ήταν το «Ξέρω τι ζητάω» και αγαπήθηκαν από χιλιάδες νεαρούς φαν.
Πώς είναι όμως σήμερα τα κορίτσια του γκρούπ και  με τι ασχολούνται;  Με το τραγούδι ή με κάτι άλλο;
Η γνωστή σε όλους μας΄Σάγια, συνεχίζει την σόλο καριέρα της, τραγουδώντας με μεγάλα ονόματα της αθηναικής νύχτας ,έχει συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση Priscilla,η Βασίλισσα της ερήμου" και ασχολείται και με το μόντελινγκ.
 Η Ειρήνη Ψυχράμη, αδερφή της Αντιγόνης συνεχίζει να τραγουδά, δουλεύει σε μουσικές σκηνές και έχει δουλεψει στο πλευρό του Τόνι Σφήνου.
 Η Μαρλέν Αγγελίδου μετα την διάλυση του συγκροτήματος, «χάθηκε». Μόνο πριν δύο χρόνια έπεξε σε ένα μιούζικαλ με τίτλο "Di-Mentia"που ανέβηκε στη μεγάλη σάλα της UNESCO στο Παρίσι.
 Η Νάνσυ Στεργιοπούλου δεν έκανε καριέρα στο τραγούδι, το μόνο που έκανε ήταν η συμμετοχή της στο «Just The Two Of Us», στα φωνητικά.
 Τέλος η Φρόσω Παπαχαραλάμπους μετά την διάλυση του γκρουπ, δεν ασχολήθηκε καθόλου με τοτραγούδι και επέστρεψε στην πατρίδα της της Κύπρο, να συνεχίσει τις σπουδές της.





apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...