______

Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

Χώρισες; Πέντε συμβουλές για να ξεπεράσεις τον πρώην!

Χαμογέλα ξανά...
Όταν βγαίνουμε από μία σχέση, στην αρχή νομίζουμε πως δεν θα το ξεπεράσουμε ποτέ. Σκεφτόμαστε.... ξανά σκεφτόμαστε και γενικά αυτή η κατάσταση δεν βγάζει πουθενά. Μόνο στο να καθόμαστε στο σπίτι, να βλέπουμε ταινίες, να κοιτάμε φωτογραφίες και να παίρνουμε κιλά. Θέλουμε κάτι τέτοιο για τον εαυτό μας; Μα και βέβαια, όχι! Παρακάτω, θα δείτε μερικές απλές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κλείσετε μια και καλή το κεφάλαιο... πρώην
1) Παίρνουμε τον χρόνο μας και οικοδομούμε την σχέση με τον εαυτό μας. Κάποιες ώρες μοναξιάς και απόλυτης ηρεμίας θα τις έχουμε ανάγκη. Σβήνουμε από μέσα μας, αρνητικές σκέψεις, αποφασίζουμε και ουσιαστικά ότι έχουμε χωρίσει και βαδίζουμε στα καινούρια δεδομένα.
2) Θέτουμε καινούριους στόχους. Στόχοι επαγγελματικοί, στόχοι για μια καλή δίαιτα, να μην τρώμε τα νύχια μας. Οτιδήποτε που μπορεί να μας κάνει να αφοσιωθούμε.
3) Βγαίνουμε με άτομα και φίλους που μας φτιάχνουν την ψυχολογία. Γελάμε, διασκεδάζουμε, βγαίνουμε χωρίς τον σύντροφο και απολαμβάνουμε την εργένικη ζωή χωρίς συνοδό.
4) Ξεκινάμε γυμναστική ή χορό. Μέσω της άσκησης απελευθερώνουμε ενδορφίνες. Ορμόνες που μας χαρίζουν την αίσθηση της ευημερίας και ερχόμαστε σίγουρα σε καλύτερη διάθεση.
5) Αν νιώθουμε έτοιμες για κάποιο καινούριο φλερτ, γιατί όχι; Nα είμαστε σίγουρες, να έχουμε πάρει τον χρόνο μας, και πάνω απ’ όλα να το θέλουμε. Βιαστικές κινήσεις δεν οδηγούν πουθενά.Όποιος βιάζεται σκοντάφτει όπως μας υπενθυμίζει η ελληνική παροιμία.


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...