______

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Δείτε σε ποια ηλικία είναι καλύτερο το σεξ!


Ο μύθος καταρρίπτεται. Τι κι αν νομίζουμε ότι η καλύτερη ηλικία για σεξ είναι κοντά στα 30…
Σύμφωνα με έρευνα που έγινε στο πανεπιστήμιο του Σικάγο και δημοσιεύτηκε στο «British Medical Journal» οι άντρες έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση στις ερωτικές τους συνευρέσεις στις ηλικίες των 50 με 69 ετών. Σε αυτή την ηλικία ο άνδρας έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό του πράγμα που κάνει το σεξ πιο απολαυστικό και λιγότερο αγχωτικό.
Όσον αφορά τις γυναίκες φαίνεται ότι απελευθερώνεται στο σεξ μετά την ηλικία των 40. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι σε αυτή την ηλικία το ασθενές φύλο απολαμβάνει το σεξ με μεγαλύτερη ευχαρίστηση από ότι το περιστασιακό στην ηλικία των 20. «Όπως ισχύει για τα περισσότερα πράγματα στη ζωή, το σεξ βελτιώνεται με την εξάσκηση», σχολιάζει η ειδική σε θέματα σεξ δρ Τρέισι Κοξ, από το Λονδίνο. «Υπό αυτή την έννοια είναι απολύτως λογικό να απολαμβάνουν οι άντρες περισσότερο το σεξ σε μεγαλύτερη ηλικία τους παρά στα 18 τους, όταν ουσιαστικά ακόμα το μαθαίνουν».
Όπως διαπιστώθηκε, από την ίδια έρευνα ένας άνδρας 30 ετών μπορεί να περιμένει κατά μέσο όρο 35 ακόμα χρόνια σεξουαλικής δραστηριότητας και 45 χρόνια επιβίωσης, ενώ μια γυναίκα ίδιας ηλικίας μπορεί να περιμένει 31 χρόνια σεξουαλικής ζωής και 50 ακόμα χρόνια επιβίωσης.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι άνδρες θα περάσουν το 78% της υπόλοιπης ζωής τους μετά τα 30 τους, κάνοντας σεξ, ενώ οι γυναίκες μόνο το 61%.




healthpro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...