______

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΟΚ: Μέταλλο… πρωταθλητή!

Πιο… ώριμος από ποτέ για την «μάχη» του τίτλου εμφανίζεται τη φετινή σεζόν ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την… γκέλα του Ολυμπιακού και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς, με το «διπλό» στο Παγκρήτιο Στάδιο.
Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη έφυγε από το Ηράκλειο, έχοντας ένα πολύτιμο «τρίποντο» στις αποσκευές της, το οποίο της επιτρέπει να κοιτάει με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση το μέλλον στον φετινό… μαραθώνιο. Οι «ασπρόμαυροι», μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού στην Τρίπολη με τον Αστέρα (0-0) είχαν μπροστά τους την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους, αλλά και την ευκαιρία να αποδείξουν κατά πόσο μπορούν να… τρέξουν υπό την πίεση του αποτελέσματος.
Ο ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Κυριακής (2/11) απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο πως τη φετινή σεζόν, το μεγάλο… στοίχημα είναι η επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ελλάδας. Το «συγκρότημα» του Άγγελου Αναστασιάδη μπορεί να μην έπιασε απόδοση ανάλογη προηγούμενων αγώνων στο πρωτάθλημα, όμως, πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, ήτοι τη νίκη και έβαλε στο… σακούλι της τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι είναι οι… μόνοι που μετράνε στην… κούρσα του πρωταθλήματος.
Πλέον, ο «Δικέφαλος» έχει την ηρεμία, αλλά και την αυτοπεποίθηση για τα ματς που έπονται στο πρωτάθλημα, μια και έχει όλη την… τύχη στα χέρια του και η δική του απόδοση θα παίξει σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο ο φετινός τίτλος αλλάξει… έδρα και… μετακομίσει στον Λευκό Πύργο. Για να συμβεί αυτό, η ομάδα της Μακεδονίας θα πρέπει να παρουσιαστεί προσγειωμένη και προσηλωμένη στον στόχο, αρχής γενομένης από το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας, όπου φιλοξενεί στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο μεγάλο… τεστ για τους «ασπρόμαυρους».
 
 
 
onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...