______

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Κρουασάν με... γέμιση ηρωίνης και κάνναβης στη Ρόδο

Στα χέρια της αστυνομίας οι δράστες

Σ​​υνελήφθησαν χθες στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, ένας 29χρονος και μια 19χρονη, κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε για την υπόθεση αυτή περιλαμβάνει και τρεις κρατούμενους από τους οποίους δυο είναι υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 35 και 40 ετών και ένας ημεδαπός ηλικίας 33 ετών.
Συγκεκριμένα, οι δυο συλληφθέντες με εντολή του 35χρονου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου με σκοπό να επισκεφτούν τους κρατούμενους και να τους παραδώσουν τα "γεμιστά" κρουασάν.
Οι αστυνομικοί μετά από έλεγχο βρήκαν στα δυο κρουασάν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 24 γραμμάρια ηρωίνης και 1,7 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ο 29χρονος και η 19χρονη οι οποίοι είχαν αποχωρήσει, λόγω λήξης του επισκεπτηρίου, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου που επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Σε βάρος όλων των κατηγορούμενων ασκήθηκε χθες το βράδυ από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κακουργηματική δίωξη και κρατούνται για να οδηγηθούν σήμερα στον κ. Ανακριτή.
 
 
 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...