______

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Τρόμος στα μεγάλα κανάλια μετά την ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ του Alpha! Τους κάνει πλάκα ο σταθμός της Κάντζας!!!

Το κανάλι της Κάντζας εναλλάσσεται στις πρώτες 2 θέσεις της τηλεθέασης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 22:00 ή και 23:00 το βράδυ με εξαίρεση το διάστημα 10-13:00 και κάποιες μέρες το 16:00-18:00.
Από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν έχουμε καταστήσει σαφές ότι ο ALPHA έχει πάρει φαλάγγι στις περισσότερες ζώνες τα αντίπαλα κανάλια και πλέον η δυαρχία ΑΝΤ1-MEGA έχει σπάσει, ή μάλλον έχει κατέβει μια θέση. Οι σωστές επιλογές όπως αναφέρει το toratora του καναλιού στα προγράμματα είχαν ως αποτέλεσμα να βγει πρώτο για το μήνα Οκτώβριο στο δυναμικό κοινό με σημαντική διαφορά και να πάρει την πρωτιά στο δελτίο ειδήσεων και το prime time. Εκεί δηλαδή που παίζονται και τα μεγάλα ποσά.
Όπως είχαμε ξαναγράψει, το κανάλι της Κάντζας είναι στις πρώτες 2 θέσεις της τηλεθέασης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 22:00 ή και 23:00 το βράδυ με εξαίρεση το διάστημα 10-13:00 και κάποιες μέρες το 16:00-18:00. Σε όλες τις υπόλοιπες ώρες των καθημερινών κυριαρχεί. Με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελένη Μενεγάκη, το Όλα Παίζουν, το Χρήστο Φερεντίνο, το κεντρικό Δελτίο, το Κάτι Ψήνεται, τη Μουρμούρα και το Σόι Σου έχει πάρει τα ηνία στην κούρσα της τηλεθέασης. Έχοντας τον Λάκη Λαζόπουλο, τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Αγγελική Νικολούλη και την Ελληνοφρένεια να κλείνουν δυναμικά τη μέρα, τότε η πρωτιά είναι φυσιολογική.
Χαρακτηριστικά στο 15-44 ο ALPHA έχει  μέσο όρο 19,5%, με τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται στο 17,3% και το MEGA να βρίσκεται μόλις στο 14,3%. Στο prime time ειδικά όπου υπάρχουν τα βαριά όπλα της Μουρμούρας και του νεοφερμένου Το Σόι Σου, αλλά και οι έμπειροι και χρόνια νικητές Λάκης και Βίκυ Χατζηβασιλείου, τα νούμερα φτάνουν στο 20,5!

Athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...