______

Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: Αυτή είναι η 22χρονη κούκλα που ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ ο κανίβαλος! (PHOTOS)

Λίγο μετά την αποκάλυψη της φρικιαστικής υπόθεσης του «Χάνιμπαλ Λέκτερ της Βρετανίας», ο οποίος δε δίστασε να φάει τα μάτια μίας 22χρονης, είδαν το φως της δημοσιότητας οι φωτογραφίες της άτυχης κοπέλας.

Η 22χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του 37χρονου κανίβαλου ονομαζόταν, Cerys Yemm, ήταν υπάλληλος καταστήματος και λίγες ώρες νωρίτερα είχε βγει ραντεβού με τον κατά 15 χρόνια μεγαλύτερό της.
223.jpg
Ο τραγικός επίλογος της υπόθεσης γράφτηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου οι κραυγές πόνου της 22χρονης κινητοποίησαν τους υπόλοιπους ένοικους που κάλεσαν την Άμεση Δράση.

Όταν άνοιξαν την πόρτα του δωματίου, οι Αστυνομικοί είδαν τον 37χρονο να τρώει το βολβό του ματιού της άτυχης κοπέλας ενώ είχε φάει ήδη το μισό της πρόσωπο.
222.jpg

Οι άνδρες της Αστυνομίας αναγκάστηκαν, σύμφωνα με το kontranews, να χρησιμοποιήσουν taser (όπλο ηλεκτρικής εκκένωσης), για να αντιμετωπίσουν τον σύγχρονο κανίβαλο. Ο άντρας συνελήφθη, αλλά λίγο αργότερα πέθανε, παρά τις προσπάθειες του προσωπικού του ασθενοφόρου, που είχε κληθεί στο σημείο, για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
221.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...