______

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!! Πα-ΤΕΡΑΣ ΕΚΟΨΕ το λαιμό και τα γεννητικά όργανα του γιου του επειδή... (PHOTO)

Ένας πατέρας έκοψε το λαιμό του εννιάχρονου γιου του και του ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα επειδή ούρησε στο κρεβάτι του!
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 39χρονος Τανγκ Μίνγκουα δεν αισθανόταν καλά καθώς τον είχε εγκαταλείψει η γυναίκα του και μεγάλωνε μόνος του τον εννιάχρονο γιο τους. Η γυναίκα εγκατέλειψε τον άνδρα της παίρνοντας μαζί της και την κόρη τους επειδή εκείνος δεν δούλευε και καθόταν όλη μέρα στο σπίτι πίνοντας αλκοόλ ασύστολα.
Ο εννιάχρονος Κάο ήταν πολύ στεναχωρημένος που έμεινε με τον μπαμπά του και του έλειπε η μαμά του. Μετά από την εγκατάλειψη ξεκίνησε να ουρεί τα βράδια στο κρεβάτι του, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί ο πατέρας του. Ο 39χρονος αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό τέλος στην συνήθεια του γιου του.
Ο άνδρας έσυρε τον Κάο έξω από το σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στην επαρχία Γιουνάν της Κίνας και του ζήτησε να κάνει την ανάγκη του. Ο μικρός δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα ο πατέρας να του κόψει τον λαιμό και να τον σκοτώσει. Πάντως δεν έμεινε εκεί καθώς έκοψε και τα γεννητικά όργανα του παιδιού του ενώ στη συνέχεια πήγε να κοιμηθεί.
Γείτονες έξω από το σπίτι όπου έγινε το φονικό
Οι γείτονες είδαν το άψυχο σώμα του παιδιού και κάλεσαν την αστυνομία. Ο Τανγκ συνελήφθη και κατηγορείται για φόνο ενώ ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι για όλα φταίει η πρώην σύζυγος του.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...