______

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ και τρομακτικό! Η νεαρή που βλέπετε στη φωτογραφία αιμορραγούσε συνέχεια από τη μύτη! Δεν φαντάζεστε τι βρήκε ο γιατρός... (PHOTO)

Μία Σκωτσέζα τουρίστρια στο Βιετνάμ ανακάλυψε με τρόμο πως οι συνεχείς αιμορραγίες της μύτης της οφείλονταν στην παρουσία μίας βδέλλας που ζούσε μέσα στο ρουθούνι της για διάστημα ενός μηνός.
Η Ντανιέλα Λιβεράνι πίστευε πως οι επί εβδομάδες αιμορραγίες της μύτης της οφείλονταν στο σπάσιμο αιμοφόρων αγγείων που προκλήθηκαν από ένα ατύχημα με μοτοσυκλέτα που της συνέβη ενώ ταξίδευε στη νοτιοανατολική Ασία.
Ωστόσο την προηγούμενη εβδομάδα όταν έκανε μπάνιο, η ζέστη και οι υδρατμοί άνοιξαν τις ρινικές διόδους της και το παράσιτο ξεπρόβαλλε έξω από τη μύτη της.
«Οι αιμορραγίες ξεκίνησαν όταν ήμουν ακόμα στην Ασία, δύο εβδομάδες πριν γυρίσω, αλλά πίστευα ότι είχαν σπάσει κάποια αγγεία λόγω μίας πτώσης με τη μηχανή», δήλωσε η Λιβεράνι, που κατοικεί στο Εδιμβούργο.
«Αφού γύρισα σπίτι, η μύτη μου σταμάτησε να ματώνει αλλά άρχισα να βλέπω κάτι να εξέχει από το ρουθούνι μου. Νόμιζα πως ήταν απλά συμπυκνωμένο αίμα από τις αιμορραγίες, καθώς η πρώτη σου σκέψη σε τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι να σκεφτείς ότι έχεις ένα σκουλήκι μες στο κεφάλι σου», πρόσθεσε.
Η Λιβεράνι αναφέρει πως προσπάθησε να φυσήξει το παράσιτο προς τα έξω αλλά δεν μπορούσε να το πιάσει προτού συρθεί πάλι μέσα στη μύτη της. Τελικά όταν άνοιξε η μύτη της λόγω των υδρατμών διέκρινε ξεκάθαρα ότι πρόκειται για κάποιου είδους ζωύφιο και έφυγε κατευθείαν για το νοσοκομείο.
Εκεί το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να αποκολλήσει τη βδέλλα μετά από προσπάθειες μισής ώρας, χρησιμοποιώντας λαβίδες και τσιμπιδάκια. Η Λιβεράνι δήλωσε πως ο πόνος σταμάτησε αμέσως, ενώ η βδέλλα ήταν μακριά σαν το δείκτη του χεριού της και είχε πάχος όσο ο αντίχειράς της.
Το παράσιτο είχε μεγαλώσει σε μέγεθος καθώς τρεφόταν με το αίμα της 24χρονης Σκωτσέζας, ενώ οι γιατροί πιστεύουν πως εντέλει θα μπορούσε να είχε φτάσει ως τον εγκέφαλό της. Σύμφωνα με την Λιβεράνι, κατά πάσα πιθανότητα η βδέλλα εισχώρησε στη μύτη της ενώ αυτή κολυμπούσε στο Βιετνάμ.
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...