______

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Ελάτε να χαζέψουμε βιτρίνες… στους πιο ακριβούς δρόμους του κόσμου!!

Ποιος δεν αγαπάει τα ψώνια... ιδιαίτερα όταν έχει λεφτά να ξοδέψει!! Αλλά και να μην μπορείς να αγοράσεις κάτι, η βόλτα στις "βιτρίνες" αποτελεί απόλαυση!!
Είτε λοιπόν για window shopping ή πραγματικό shopping πάμε να περπατήσουμε τους κορυφαίους εμπορικούς δρόμους του κόσμου μας!!!
1. Fifth Avenue, Νέα Υόρκη, Η.Π.Α
- Αυτή η οδός του Μανχάταν είναι πασίγνωστη και πανακριβη!! Μάλιστα συγκαταλέγεται στους ακριβότερους δρόμους παγκοσμίως... εδώ μαλλόν για βόλτα θα πάμε παρά για ψώνια!!!
2. Bond Street, Λονδίνο, Αγγλία
- Αυτή η τεράστια οδός στο West End τουΛονδίνου αποτελεί ΤΗΝ αγορά της πλής από τον 18ο αιώνα! Πιθανόν είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες αγορές της Ευρώπης και διαθέτει μερικά από τα ακριβότερα ακίνητα στον κόσμο!!
3. Rodeo Drive, Μπέβερλύ Χιλλς, Καλιφόρνια, Η.Π.Α.
- Η πιο χλιδάτη περιοχή, γνωστή για τα πολυτελή μαγαζιά της!! Σε αυτήν θα βρείτε ακριβές μάρκες όπως Louis Vuitton, Chanel, Hermès, Burberry και Coach. Είναι η αγορά που ψωνίζουν οι πλούσιοι και διάσημοι του Hollywood!
4. Bahnhofstrasse, ΖυρίχηΕλβετία.
- Είναι ο πιο κετρνιός δρόμος της πόλης και ένας παό τους πιο ακριβούς του κόσμου!! Διαθέτει exclusive μαγαζιά!!! Η οδός είναι γεματή με δέντρα μπουτικ μόδας και μαγαζιά με ελβετικά ρολόγια και κοσμήματα!!
5. Avenue Montaigne,ΠαρίσιΓαλλία.
6. Ginza, ΤόκιοΙαπωνία.
7. Via Monte Napoleone,ΜιλάνοΙταλία.
- Η πιο ακρινή οδός στην πρωτεύουσα της μόδας!! Είναι διάσημη για τα μοδάτα μαγάζια με ρούχα, παπούτισα και κοσμήματα, εδώ φυσικά θα βρείτε και τους πιο καταξιωμένους σχεδιαστές!
8. P.C Hooftstraat, ΆμστερνταμΟλλανδία.
- Από τις διασημότερες τουριστικές ατραξιόν της πόλης! Εν μέρη γιατί βρίσκεται σε περιοχή που απογορεύονται τα αυτοκίνητα αλλά κυριώς γιατί όπως και όλες οι άλλες διαθέτει τα ωραιότερα καταστήματα!!
10. Laugavegur,Ρεκιαβίκ, Ισλανδία.
- Δεν είναι μια από τις μεγαλύτερες ή πολυσύχναστες αλλά αυτή η εμπορική οδός στο κέντρο της πόλης έχει πολλά να προσφέρει!! Επίσης είναι μια από τις παλιότερες οδούς της χ'ωρας και φυσικά διαθέτει πολλά exclusive μαγαζιά και φίρμες!!
Travelstyle


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...