______

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΑ εγκαταλελειμμένα Εργαστήρια με ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ στο Βέλγιο (ΒΙΝΤΕΟ Προσοχή Σκληρές Εικόνες)

Παρά το γεγονός ότι έκλεισε τις πόρτες της το 1990, η Κτηνιατρική Σχολή του Άντερλεχτ, στις Βρυξέλλες στο Βέλγιο, εξακολουθεί να στεγάζει μια συλλογή ιατρικών τερατουργήματα που θα μπορούσαν να τρομάξουν ακόμα και πιο θεότρελους επιστήμονες.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Δείτε τα ιδιαίτερα ανατριχιαστικά βίντεο και τις φωτογραφίες των εξερευνήσεων στα εγκαταλελειμμένα εργαστήρια με δική σας ευθύνη. Ιδιαίτερα Φρικιαστικά.
2
Το Άντερλεχτ ήταν κάποτε μια μεγάλη και πολυάσχολη εκπαιδευτική μονάδα και σήμερα έχει σχεδόν το σύνολο των δεκαεννέα κτιρίων του έχουν ανακαινιστεί… εκτός από ένα, το οποίο στεγάζει αυτό που έχει το κατάλληλο παρατσούκλι “Τα Εργαστήρια του Τρόμου”.
Τα ράφια, οι αποθήκες και τα τραπέζια εξέτασης του παρόντος ενιαίου κτιρίου έχουν,σύμφωνα με το aoratagegonotablogspot.gr, δίκαια αποκτήσει τη φήμη ως ένας από τους πιο εφιαλτικούς προορισμούς για τους αστικούς εξερευνητές. Ούτε καν επαγγελματίες των ειδικών εφέ δεν θα μπορούσαν να πετύχουν τέτοιο αποτέλεσμα αλλά και να μην νιώσουν ένα ρίγος μετά την θέα του φρικιαστικού περιεχόμενου των φιαλών φορμαλδεΰδης φιαλών είναι ευθυγραμμισμένες στα ράφια.
3
Μεταλλαγμένα γουρούνια τουρσί, με ωμό τρόπο συρραμμένα μαζί πτώματα σκύλου και γάτας, κατεψυγμένα κεφάλια κουνελιού σε ζελατινώδη ροζ κόλλα, μικροσκοπικά μυαλά να επιπλέουν στο σκοτάδι, σιροπιαστά υγρά, σκουριασμένος ιατρικός εξοπλισμός αμφιβόλου λειτουργία…αυτό το μέρος έχει όλα όσα χρειάζεστε για την αποκτήσετε έντονους και έγχρωμους εφιάλτες για ένα χρόνο.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...