______

Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΚΑΛΕΙ ο 68χρονος παιδόφιλος με το μπουζούκι: «Εγώ δεν τους έκανα τίποτα, τα παιδιά ήθελαν»

Ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια δίνοντας τους 10 ευρώ!

Η είδηση ότι ένας ζητιάνος στον Πειραιά με δόλωμα του ένα μπουζούκι, έδινε το μεροκάματό του για να ασελγήσει σε 10χρονα αγόρια, η οποία έγινε γνωστή το Σάββατο, πραγματικά συγκλόνισε την κοινωνία.
Αυτό που συγκλονίζει όμως ακόμη περισσότερο, είναι τα όσα ισχυρίζεται ο παιδόφιλος, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω, να ασελγεί σε βάρος δυο ανηλίκων αγοριών από την Ρουμανία. «Αυτά έρχονταν στο σπίτι μου και έπαιρναν και το χαρτζιλίκι τους εγώ δεν τους έκανα τίποτα, τα παιδιά ήθελαν» φέρεται να υποστηρίζει ο 68χρονος στους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
Να θυμίσουμε ότι ο επαίτης, ο οποίος είναι γνωστός στους θαμώνες των ουζερί και των ταβερνών στα στέκια του Πειραιά, καθώς τριγυρνούσε με το μπουζούκι του παίζοντας γνωστές ρεμπέτικες επιτυχίες, οδηγούσε συστηματικά στο σπίτι του ανήλικα αγόρια και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ την κάθε φορά!
Ο 68χρονος έχει οδηγηθεί ήδη στον Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να κατηγορηθούν και οι γονείς των δυο παιδιών για παραμέληση ανήλικων.
 
 
 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...