______

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Τι κι αν είναι 64; ΤΡΙΔΥΜΑ θα αποκτήσει ο Στίβι Γουόντερ!

Έγκυος η αρραβωνιστικιά του - συνολικά 10 παιδιά για τον τραγουδιστή

 Με ένα σμπάρο… τρία τρυγόνια: τρίδυμα λέγεται ότι θα αποκτήσει ο Στίβι Γούοντερ, ο οποίος περιμένει τον πελαργό με την αρραβωνιαστικιά του, Τομίκα, αλλά και είναι πατέρας άλλων επτά παιδιών!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «National Enquirer», ο παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνης προέκυψε υπέρ του δέοντος «καρπερός» και παρά τα 64 του χρόνια: όχι μόνο περιμένει τώρα εις τριπλούν τον πελαργό, αλλά και πέρυσι απέκτησε ακόμα ένα παιδί με την καλή του, η γέννηση του οποίου κρατήθηκε μυστική.


«Ο Στίβι δεν είχε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να γινόταν ξανά μπαμπάς, σε αυτή την ηλικία», δηλώνει φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό, προσθέτοντας πως η εγκυμοσύνη της Τομίκα δεν ήταν προγραμματισμένη, αλλά ενθουσίασε το ζευγάρι!
Αν όντως ο πελαργός φέρει τρίδυμα, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα γίνει πατέρας δέκα παιδιών! Μέχρι τότε, πάντως, δεν το κουνάει από το σπίτι της αρραβωνιαστικιάς του, στο Λος Άντζελες: «πηγαίνει μαζί της σε κάθε επίσκεψη στον γυναικολόγο. Για την ακρίβεια, δεν κρατιέται μέχρι να γεννήσει η Τομίκα, καθώς δεν ήταν παρών όταν τα υπόλοιπα παιδιά του μεγάλωναν και τώρα θέλει να ζήσει αυτό το συναίσθημα από κοντά!», πρόσθεσε η ίδια πηγή.



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...