______

Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

ΦΡΙΚΤΟ έγκλημα στη Νάξο: Βασάνισαν 59χρονη μέσα στο σπίτι της και στη συνέχεια την ΣΚΟΤΩΣΑΝ! Την βρήκαν μετά από τρεις ημέρες ΔΕΜΕΝΗ και με...

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Νάξου μετά την δολοφονία μίας 59χρονης, που βρέθηκε δεμένη και νεκρή μέσα στο ίδιο της το σπίτι!
Η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι της Κ.Ζ., που βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο στην περιοχή του Γαλανάδου και αντίκρυσε ένα μακάβριο θέαμα: η 59χρονη ήταν με δεμένα τα χέρια και στον λαιμό της είχε τυλιγμένο ένα κομμάτι ύφασμα, με το οποίο φαίνεται πως προκλήθηκε ο θάνατός της.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα NaxosNews, το σπίτι δεν ήταν αναστατωμένο, ενώ η πρώτη εικόνα της γυναίκας έδειχνε ότι ήταν νεκρή περί τις τρεις ημέρες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 59χρονη δεν είχε ιδιαίτερες επαφές με την τοπική κοινωνία και στο νησί διέμενε τους μήνες του Καλοκαιριού μέχρι και το Φθινόπωρο και στη συνέχεια αποχωρούσε.
Εκτός από ιατροδικαστική έρευνα, διενεργείται προανάκριση, από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου και με την βοήθεια της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Ασφαλείας Αττικής.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...