______

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ: Συνελήφθη υπάλληλος περιπτέρου στο Γαλάτσι γιατί πωλούσε...!!! (PHOTO)

Πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ πωλούσε ένα περίπτερο στο Γαλάτσι, με τον υπάλληλο να συλλαμβάνεται μαζί με δύο ακόμα άτομα ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Μετά από καταγγελία που έγινε στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, η αστυνομία έκανε έρευνα σε περίπτερο στο Γαλάτσι, στο οποίο βρέθηκαν 258 εισιτήρια, που ήταν πλαστά όπως βεβαίωσε υπάλληλος του ΟΑΣΑ. Ο 30χρονος υπάλληλος συνελήφθη ενώ αναζητείται ο 49χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης.

Στα χέρια των αρχών έπεσαν δύο ακόμη ημεδαποί, ηλικίας 48 και 43 ετών, που εντοπίστηκαν στους Θρακομακεδόνες και τα Σεπόλια. Από την έρευνα προέκυψε ότι από κοινού, με συνεργούς που αναζητούνται, κατάρτιζαν και πωλούσαν από τις αρχές του 2013, ως μεσάζοντες-έμποροι χονδρικής πώλησης, πλαστά εισιτήρια σε εμπόρους λιανικής πώλησης. Οι τελευταίοι, με τη σειρά τους, τα διέθεταν στο επιβατικό κοινό, αποκομίζοντας έτσι παράνομο κέρδος.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία μετά χρήσεως, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...