______

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Πλήρωναν αδρά την Βουλγάρα να τους χτυπάει την ώρα του σεξ και τώρα το φυσάνε και δεν κρυώνει

Ατζέντα –ΦΩΤΙΑ «καίει» την Θεσσαλονίκη

Τρανταχτά ονόματα της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ατζέντα της 34άχρονης εκδιδόμενης Τζ.Π. που δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο από  28άχρονο Ουκρανό και όπως λένε οι πληροφορίες έχουν χάσει τον ύπνο τους!
Επιχειρηματίες, μεγαλοδικηγόροι και golden boys της πόλης εντοπίστηκαν στο «κόκκινο σημειωματάριο» της Βουλγάρας η οποία πρόσφερε σαδομαχιστικές υπηρεσίες και δεχόταν στο σπίτι της, όπου ζούσε με τον σύζυγο της, μόνο... συγκεκριμένους πελάτες και κατά περίπτωση.
Όπως γράφει το Έθνος, οι διάσημοι πελάτες πλήρωναν ακόμα και.. 1.000 ευρώ για μία ώρα μαζί της προκειμένου να απολαύσουν τις υπηρεσίες της στην «αλγολαγνεία». Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ η αμοιβή της ξεκινούσε από τα 200 με 300 ευρώ και το κασέ της εκτινάσσονταν,ανάλογα με την φαντασίωση που αναλάμβανε να εκπληρώσει. Το δωμάτιο της σύμφωνα με την αστυνομία ήταν ειδικά διαμορφωμένο έτσι όπως θα ταίριαζε σε μια «αφέντρα του σεξ» .
«Όλη η καλή κοινωνία είχε περάσει από αυτό το δωμάτιο» εξομολογήθηκε αστυνομικός που συμμετείχε στις έρευνες
Μπορεί κάποιοι να πέρασαν μοναδικές στιγμές, ωστόσο τα ακραία ερωτικά παιχνίδια η 34άχρονη "τα πλήρωσε" με την ζωή της, όταν δολοφονήθηκε άγρια την ώρα που συνευρισκόταν με πελάτη. Ένας 28άχρονος Ουκρανός φέρεται να είναι ο δράστης του εγκλήματος, αν και αρχικά οι έρευνες της αστυνομίας οδήγησαν σε έναν 48άχρονο Έλληνα, ο οποίος τελικά αποδείχτηκε ότι ήταν γνωστός του Ουκρανού.
Ο Ουκρανός την μαχαίρωσε κατά την διάρκεια των ακραίων ερωτικών τους παιχνιδιών και στην συνέχεια σοκαρισμένος την... στραγγάλισε.
Το εντυπωσιακό στην όλη υπόθεση είναι, ότι ενώ ο κόσμος το "είχε τούμπανο", ο σύζυγος της Βουλγάρας  … δεν είχε πάρει χαμπάρι τα όργια που γίνονταν στο σπίτι όταν αυτός έλειπε, ενώ όταν τον ρώτησαν για τα ερωτικά βοηθήματα που βρέθηκαν στο δωμάτιο τους, εκείνος φέρεται να τους είπε πως ήταν για ίδια χρήση με τη γυναίκα του.
Οι αστυνομικοί οκτώ μήνες μετά την στυγερή δολοφονία κάνουν.. ξανά φύλλο και φτερό τις σελίδες της ατζέντας της 34άχρονης, προκειμένου να διαπιστώσουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις ή αν έχουν βρεθεί μπροστά σε κύκλωμα πορνείας .
 
 
 
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...