______

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Αυτή είναι η "Ναόμι Κάμπελ" του Παντελίδη! Ποια είναι η δημοσιογράφος που του έχει πάρει τα μυαλά; (PHOTO)

Την αποκαλούν «σοκολατένια», όμως εκείνη λιώνει την. καρδιά του Παντελή Παντελίδη. Είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, η «μαύρη γαζέλα» της ελληνικής δημοσιογραφίας, που κάνει παράλληλα εδώ και περίπου έναν χρόνο τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της. Ωστόσο, πριν «γοητεύσει» τον τηλεοπτικό φακό, είχε καταφέρει να «κλέψει» την καρδιά του εμπορικότερου αυτή τη στιγμή Ελληνα λαϊκού τραγουδοποιού, που επί μήνες τη «μάρκαρε» στενά κι εκείνη, αρχικά, του απαντούσε στο επίμονο φλερτ με μια δική του επιτυχία: «Δεν ταιριάζουμε σου λέω!...». Ομως, ο έρωτας φαίνεται πως έκαμψε τις αντιστάσεις της εντυπωσιακής Ελίζαμπεθ κι εδώ και λίγους μήνες, αν και τόσο η ίδια όσο και ο τραγουδιστής κρατούν χαμηλούς τόνους, είναι πλέον ζευγάρι.

Η ΣΧΕΣΗ. Σχεδόν ένας χρόνος χρειάστηκε ώστε ο Παντελής Παντελίδης να ρίξει το «κάστρο» της δημοσιογράφου. Οι κοινές τους παρέες, καθώς εκείνη παράλληλα με τη δημοσιογραφία εργάζεται στον χώρο των δημοσίων σχέσεων, αρχικά τους «ένωσαν» σαν φίλους. Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο έμειναν στην ιστορία τα ξενύχτια που έκαναν μαζί στη Μύκονο, σε πολύ γνωστά μαγαζιά, κατά τη διάρκεια των ολιγοήμερων διακοπών του τραγουδιστή των σουξέ.

Κάπως έτσι, οι δυο τους άρχισαν να κάνουν πιο στενή παρέα, με τον Παντελή Παντελίδη να προσπαθεί, στην αρχή ομολογουμένως διακριτικά, να προσεγγίσει την όμορφη Ελίζαμπεθ. Ο χειμώνας που πέρασε πάντως ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός για τη νεαρή δημοσιογράφο, καθώς είχε ρίξει το «βάρος» της στα επαγγελματικά της βήματα. Μια συνεργασία με τηλεοπτικό σταθμό (ΣΚΑΪ) αλλά και με site από τον χώρο του lifestyle την έφεραν πιο κοντά στο όνειρό της. Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ολοκλήρωσε μετά από δύο χρόνια τις σπουδές της σε σχολή δημοσιογραφίας, κάνοντας αμέσως αίσθηση στους καθηγητές της, εξαιτίας της αγάπης της για τη δουλειά, αλλά και της διαφορετικότητάς της ως προς την εμφάνιση.


Ωστόσο πίσω από το χαμόγελο και το μοναδικό της κέφι κρύβει καλά ένα προσωπικό δράμα. Μόλις στα 14 χρόνια της έχασε ξαφνικά τον πατέρα της και μαζί με τη μητέρα και τις άλλες τρεις αδελφές της έπρεπε να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. Και οι δύο γονείς της γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Νιγηρία κι ήρθαν στην Ελλάδα για τον μήνα του μέλιτος πριν από 35 χρόνια. Λάτρεψαν τη χώρα μας κι αποφάσισαν να δημιουργήσουν εδώ την οικογένειά τους.

Σήμερα, στα 28 της, η Ελίζαμπεθ αρχίζει να κάνει σιγά-σιγά πράξη τα όνειρά της κι επαγγελματικά βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Συμμετέχει σε αθλητική διαδικτυακή εκπομπή του Star, με τους Ηλία Παπανικολάου και Θοδωρή Ζαρμακούπη, ενώ παράλληλα κάνει δημόσιες σχέσεις σε γνωστά κοσμικά στέκια των βορείων προαστίων. Οσοι τη γνωρίζουν μιλούν για ένα κορίτσι γεμάτο ενέργεια, χαμόγελο και κέφι για ζωή. Ισως αυτά τα στοιχεία, πέρα από την εξωτική της ομορφιά, να κέντρισαν και το ενδιαφέρον του Παντελή Παντελίδη και να τον έκαναν να την πολιορκεί επί μήνες.

ΜΑΖΙ. Οι κοινές τους εμφανίσεις παραμένουν ελάχιστες, καθώς και οι δύο είναι πολύ προσεκτικοί και δεν θέλουν να προκαλέσουν έστω και τον παραμικρό θόρυβο. Ωστόσο το «Secret» εξασφάλισε δύο κοινά τους «ενσταντανέ», στα οποία μάλιστα δεν θέλουν να δείξουν κάτι παραπάνω. Ο τραγουδοποιός βρίσκεται μόνιμα σε τροχιά ανόδου, με τη μία επιτυχία να διαδέχεται την άλλη και τα νυχτερινά κέντρα όπου τραγουδά να γεμίζουν ασφυκτικά με φανατικούς θαυμαστές του, που τον αποθεώνουν κάθε βράδυ. Από την αρχή της καριέρας του ο Παντελής Παντελίδης δεν θέλησε ποτέ να προκαλέσει σκάνδαλα ή να συζητηθεί για την προσωπική του ζωή, που έτσι κι αλλιώς μοιράζεται με ελάχιστους στενούς του συνεργάτες, οι οποίοι είναι και φίλοι του. Μάλιστα, οι δικοί του άνθρωποι τον περιγράφουν ως το «πιο καθαρό παιδί της νύχτας», που πατά σταθερά στη γη, παρά την απίστευτη επιτυχία του.

Την ίδια στιγμή, η «μαύρη γαζέλα» της δημοσιογραφίας φέρεται να συζητά για τη συμμετοχή της ως πανελίστριας σε τηλεοπτική εκπομπή από τη νέα σεζόν, ενώ μεγαλώνει με τις γνωριμίες της ολοένα και περισσότερο τη δημοσιογραφική της ατζέντα, με ονόματα όχι μόνο από τον καλλιτεχνικό, αλλά και από τον αθλητικό χώρο, καθώς, όπως λέει, θα την ενδιέφερε να συμμετάσχει σε μια αθλητική εκπομπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...