______

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Ελένη σπάραξε στο κλάμα - "Μαύρες" διακοπές με τον Ματέο! Όλο το παρασκήνιο...

Επιστροφή στη... βάση της. Η Ελένη Μενεγάκη έπειτα από κρουαζιέρα με τη «Λάουρα» στα κυκλαδίτικα νησιά, γύρισε στα Άχλα για να ξεκινήσει επισήμως τις διακοπές της στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο Παντζόπουλου. Πολλοί θα περίμεναν πως με αυτή την επιστροφή στο... σπίτι της, η Ελένη θα πετούσε από τη χαρά της. Όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Μελαγχολία, μάτια βουρκωμένα και μία μεγάλη απουσία που την έχει σημαδέψει.
Της ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ ΠΕΡΙΟΔΙΚO YES
Μπορεί την Παρασκευή 11 Ιουλίου η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης να ανέβαζε στα social media φωτογραφίες από το σπίτι της στα Μελίσσια, αλλά αυτό προφανώς έγινε για να ξεγελάσει ακόμη μία φορά τους παπαράτσι που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα. Κάτω από άκρα μυστικότητα εκείνη την ημέρα η Ελένη και ο αγαπημένος της πήραν το σκάφος τους και ξεκίνησαν μόνοι τους κρουαζιέρα στα κοντινά κυκλαδίτικα νησιά. Ήταν για αρκετές ημέρες μακριά ο ένας από τον άλλον, αφού η Μενεγάκη έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τη διαμάχη της με τον Γιάννη Λάτσιο.
Η ιδέα του Ματέο φαινόταν ιδανική και η Ελένη είπε το «ναι». Σίφνος, Τζια και Κύθνος ήταν τα νησιά που επισκέφτηκε το ζευγάρι προσπαθώντας να κρατήσει απόρρητους τους προορισμούς του. Και θα τα κατάφερνε αν εκείνη δεν είχε χτυπήσει στο κεφάλι και δεν έπρεπε να της κάνουν ράμματα. Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε μετά το ατύχημα προσπαθούσε να δείξει σε όλους ότι είναι μια χαρά. Δεν τα κατάφερε όμως. Το ίδιο συνέβη και κατά την επιστροφή του ζευγαριού στη βάση του, τα Άχλα.
Μες στη μαυρίλα
Δεν είναι λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι η Μενεγάκη θα «πετούσε» από τη χαρά της τόσο στη ρομαντική απόδρασή της στα κυκλαδίτικα νησιά δίπλα στον άντρα της ζωής της όσο και κατά την επιστροφή της στα Άχλα. Αντί γι' αυτό ειδικά στον «παράδεισό» της, το ύφος της ήταν μελαγχολικό και τα μάτια της βουρκωμένα και τα έκρυβε έντεχνα με τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της. Μία απουσία τη σημάδεψε τις τελευταίες ημέρες.
Η Ελένη από τη μέρα που ξεκίνησε το ταξίδι της με τον Ματέο έδειχνε ότι κάτι την απασχολούσε και δεν ήταν άλλο από την απουσία των τριών παιδιών της. Δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στον Άγγελο, στη Λάουρα και τη Βαλέρια κι έχει συνηθίσει να τους έχει κοντά της. Όταν βρίσκονται μακριά της, «τρελαίνεται». Η Ελένη ήταν συνέχεια με ένα κινητό στο χέρι και μιλούσε μαζί τους. Της έλειπαν τόσο πολύ που όταν έκλεινε το τηλέφωνο ξεσπούσε σε κλάματα. Μπορεί δίπλα της ο Ματέο να προσπαθούσε να την ηρεμήσει, αλλά μάταια. Η Μενεγάκη δεν μπορεί χωρίς τα παιδιά της και το δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.
Αυτό όμως που σκέφτεται και τρελαίνεται είναι ότι έρχεται «μαύρος» μήνας για εκείνη. Τα παιδιά της θα λείπουν από κοντά της σχεδόν όλο τον Αύγουστο. Κι αυτό γιατί θα τα έχει ο Γιάννης Λάτσιος. Η Ελένη κοντεύει να τρελαθεί αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Γι' αυτό και θέλει να τα σφίξει γρήγορα στην αγκαλιά της αφού η απουσία τους δεν... καταπίνεται εύκολα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...