______

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

"ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ" Ντενίση - Θεοδωρίδου!!! Χάλασε η συνεργασία της χρονιάς και σας έχουμε όλο το ρεπορτάζ!!!

Μάνα, η Σμύρνη… κάηκε. Μια συνεργασία την οποία περίμεναν πώς και πώς οι θεατρόφιλοι, αφού στην ίδια σκηνή θα έβλεπαν τη Μιμή Ντενίση και τη Νατάσα Θεοδωρίδου, τελικά ναυάγησε. Και μάλιστα με τρόπο επεισοδιακό, όσο κι αν οι πρωταγωνίστριες προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους.
Η συμφωνία της Μιμής με τη Νατάσα είχε κλείσει από τον Φεβρουάριο για τη μουσική παράσταση «Σμύρνη, αγαπημένη». Μάλιστα στις 17 Φεβρουαρίου εμφανίστηκαν μαζί σε συναυλία στο Badminton ξεκινώντας ουσιαστικά από τότε το promo της παράστασης που θα ανεβεί τον Οκτώβριο στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι κυλούσαν μια χαρά ανάμεσά τους, το δίδυμο έσπασε. Η ανακοίνωση της αποχώρησης της τραγουδίστριας εξέπληξε τους πάντες, αφού δεν είχε διαρρεύσει απολύτως τίποτα για πιθανές διαφωνίες τους. Κι όμως οι διαφωνίες αποδείχτηκαν ανυπέρβλητες και δημιούργησαν πάγο ανάμεσά τους.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα διέρρευσαν, Μιμή και Νατάσα «σκοτώθηκαν» γιατί η τελευταία ζήτησε να γίνει νέα κουβέντα για το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας τους, γεγονός που βρήκε κάθετα αντίθετη την ηθοποιό. Βέβαια από το περιβάλλον της τραγουδίστριας διαψεύδεται κατηγορηματικά η συγκεκριμένη είδηση και τονίζεται ότι το μεγαλύτερο εμπόδιο της συμφωνίας ήταν η διπλή παράσταση του Σαββάτου, μιας και η ίδια θα έχει εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί Παρασκευή και Σάββατο και δεν θα μπορεί να αντεπεξέλθει. Το κλίμα στη συζήτησή τους πάντως ήταν εκρηκτικό και οι δύο κυρίες χώρισαν με άσχημο τρόπο. Κρίμα, γιατί το κοινό περίμενε πώς και πώς να δει μαζί στη σκηνή τη σπουδαία ηθοποιό και την εξαιρετική τραγουδίστρια, μιας και η συνύπαρξή τους στη σκηνή ήδη είχε γίνει το talk of the town ενόψει του χειμώνα.
Τι έλεγε η Νατάσα για τη Μιμή
Λίγες μέρες πριν από το… διαζύγιο η Νατάσα είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό. «Η Μιμή Ντενίση είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Δεν τη γνώριζα προσωπικά. Μου αρέσει που είναι αυθεντική και καθόλου δήθεν. Είναι ωραίο να βλέπεις μορφωμένους ανθρώπους να είναι άξιοι στη δουλειά τους και παρ’ όλ’ αυτά απλοί. Γιατί όταν είσαι πραγματικά κάτι, δεν υπάρχει λόγος να το φωνάζεις. Το ότι είναι μια ωραία γυναίκα κι έχει αυτόν τον αριστοκρατικό αέρα μπορεί να την κάνει κάπως απόμακρη», έλεγε η Θεοδωρίδου, δείχνοντας ότι δεν υπήρχε τίποτα που να τινάξει στον αέρα τη συνεργασία τους.
 Athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...