______

Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποιό ίδιο πράγμα φοράει εδώ και 50 χρόνια;!

Κι όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει τα ίδια παπούτσια, τα τελευταία 50 χρόνια. Η κεφαλή του αγγλικού θρόνου, με την αμύθητη περιουσία και τους αμέτρητους υπηρέτες και υπαλλήλους, δεν έχει αλλάξει παπούτσια εδώ και μισό αιώνα!
 Για να γίνουμε πιο σαφείς, η βασίλισσα φόρεσε για πρώτη φορά τα κομψά, με ελάχιστο τακούνι παπούτσια τη δεκαετία του ’60, και τη βόλεψαν τόσο πολύ, που από τότε αρνείται να φορέσει οποιοδήποτε άλλο σχέδιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελισάβετ τα θεωρεί πολύ βολικά, και κατάλληλα για οποιαδήποτε περίσταση, από την πιο επίσημη μέχρι την πιο χαλαρή. Μάλιστα, προκειμένου να ταιριάζουν με τα αμέτρητα ταγέρ της γκαρνταρόμπας της, εχει φροντίσει να τα προμηθευτεί σε όλα τα χρώματα.
Κατασκευαστής των εκλεκτών βασιλικών παπουτσιών, είναι ο οίκος Anello & David στο Kensington, ενώ για την κατασκευή κάθε ζευγαριού, χρειάζονται περίπου 4 τεχνίτες. Η τιμή τους είναι 1000 λίρες. Κάθε φορά που η Ελισάβετ προμηθεύεται ένα καινούριο ζευγάρι, ένας υπάλληλος του Buckingham αναλαμβάνει να… τα φοράει για κάποιες μέρες, προκειμένου να μαλακώσουν και να τα φοράει χωρίς να την “χτυπήσουν’!
Αυτά είναι τα παπούτσια που λατρεύει!
Αυτά είναι τα παπούτσια που λατρεύει!
Youweekly

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...