Όταν βρίσκεστε σε μια σχέση ή προσπαθείτε να δημιουργήσετε, δεν χρειάζετε να αγχώνεστε και να σκέφτεστε διάφορα, για να δείτε αν σας ταιριάζει ή όχι. Από την αρχή κιόλας είναι εμφανές το αν υπάρχει μαγεία και χημεία. Αν είστε σε δίλημμα και δεν το έχετε πάρει ακόμα απόφαση πως πρέπει να βρείτε αλλού τον άνδρα της ζωής σας, ανακαλύψτε τους λόγους ότι δεν είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς..
Δεν υπάρχει χιούμορ στη σχέση σας.
Δεν χρειάζεται να “πεθάνετε” στα γέλια από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά να νιώθετε με τον άλλο ευχάριστα. Το χιούμορ είναι σίγουρα ένας σημαντικός παράγοντας σε κάθε σχέση, καθώς ένα αγόρι που ξέρει να σας κάνει να γελάτε -με την καλή έννοια- κερδίζει πόντους συμπάθειας!
Δεν τον θεωρείτε φίλο σας.
Είναι σημαντικό σταδιακά να νιώθετε με τον άνθρωπό σας φιλικά. Φυσικά, και η χημεία στον ερωτικό τομέα παίζει ρόλο, αλλά τις υπόλοιπες ώρες που θέλετε να μιλήσετε σε κάποιον και να μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί του, καλό θα είναι να έχετε απέναντί σας έναν φίλο.
Είναι αρνητικός με όλα.
Είστε η χαρά της ζωής ή προσπαθείτε να βλέπετε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο; Είναι φυσιολογικό να θέλετε αντίστοιχα και έναν άνθρωπο με την ίδια ιδιοσυγκρασία στο πλάι σας. Αν η κάθε μέρα του φαίνεται “μαύρη” και όλα τα βλέπει αρνητικά, μάλλον ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι σας.
Νιώθετε πως δεν είστε ο εαυτός σας, όταν βρίσκεστε μαζί του.
Αν προσπαθείτε πολύ για να περνάτε καλά όταν είστε οι δυο σας, τότε μάλλον κάτι πάει στραβά. Όταν είστε με τον άνθρωπό σας πρέπει να είστε ο εαυτός σας, να είστε άνετες, χαλαρές και να νιώθετε όμορφα.
Δεν έχετε χημεία στον ερωτικό τομέα.
Είναι σίγουρα από τα σημνατικά κομμάτια σε μια σχέση. Αν έχετε αμφιβολίες τις πρώτες φορές, δώσε μία δεύτερη ευκαιρία για να σιγουρευτείτε. Αν δείτε ότι δεν ταιριάζετε καθόλου, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείτε



apospasma.gr