______

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Θέλετε να μάθετε τι σχέση έχετε;

Διαβάστε τα σημάδια που σας δείχνουν την εικόνα της..
Είστε καιρό μαζί, βγαίνετε, περνάτε καλα, πηγαίνετε βόλτες τα σαββατοκύριακα τα οποία ξεκινούν πολλές φορές και απο πιο νωρίς, αλλά ακόμα δεν ξέρετε τι σχέση έχετε. Η αλήθεια είναι πως έτσι όπως, έχουν γίνει οι ανθρώπινες σχέσεις είναι λίγο δύσκολο να ονομάσεις, "τι σχέση έχεις".. Ακόμα και αν πρέπει να το συζητήσεις ή όχι για να ξέρεις που βαδίζεις βρε αδερφέ!!Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημάδια τα οποία αποκαλύπτουν το μοτίβο της σχέσης που έχετε.
Δείτε ποιά είναι:

1. Δεν φρικάρει, όταν αφήνεις πράγματα στο σπίτι του.
Εννοείται ότι αν διανυκτερεύεις εκεί τις μισές ημέρες της εβδομάδας, τότε σίγουρα θα έχετε στο διαμέρισμα του είδη πρώτης ανάγκης, όπως,, η οδοντόβουρτσα είναι ένα από αυτά. Αν δεν αντιδρά περίεργα στο να βλέπει δύο τέτοιες στο ποτηράκι του μπάνιου του, να ξέρετε ότι σιγά – σιγά η σχέση σας αλλάζει… μορφή.
2. Δεν κοιτάει το ρολόι του το απόγευμα της Κυριακής.
 Πηγαινοέρχεται σαν τη γάτα στο κλουβί, ενώ εσείς ετοιμάζετε τα πράγματα σας για να επιστρέψετε σπίτι σας. Αντίθετα, προσπαθεί να σας καθυστερήσει, να σας αποσπάσει την προσοχή, να μείνετε λίγο ακόμη μαζί. .
3. Νιώθει άνετα μαζί σου.
Που σημαίνει ότι δεν αλλάζει δωμάτιο για να μιλήσει κάθε φορά που χτυπάει το κινητό του. Eπίσης, δεν χρειάζεται να τον ρωτήσετε ποιος ήταν. Σας λέει μόνος του. Κι αν αυτό που σας λέει συνοδεύεται και από την ατάκα «τα παιδιά ήταν. Λένε να περάσουν από εδώ. Θα μαγειρέψουμε κάτι μαζί;», να χαίρεστε. Σας θεωρεί κομμάτι της ζωής του κι όχι κάποια με την οποία περνάει τα Σαββατοκύριακα (και τον καιρό του, γενικώς). Βέβαια, να έχετε κατά νου ότι η… άνεση, μπορεί να «μεταφραστεί» και από την ανάποδη: πεταμένα ρούχα, κάλτσες στο σαλόνι, πετσέτες σκόρπιες στο μπάνιο.
4. Πηγαίνετε για ψώνια μαζί.
Πηγαίνετε μαζί στο σούπερ μάρκετ μαζί. Αναρωτιέστε αν είναι σημάδι να σπρώχνετε παρέα το καροτσάκι κατά μήκος των ψυγείων με τα γάλατα; Εννοείται πως ναι. Μόνο κάποιος που έχει περάσει στο στάδιο της συντροφικότητας, θέλει να μοιραστεί αυτές τις στιγμές. Επίσης, ζητάει τη γνώμη σας, πριν αγοράσει ένα καινούριο πουκάμισο, ένα έπιπλο ή ένα gudget για το σπίτι!
5. Προσφέρεται να σου πληρώσει λογαριασμούς,
Έρχεται να σας πάρει από τη δουλειά, όταν σχολάτε αργά, μαγειρεύει εκείνος, όταν εσείς δεν μπορείτε ούτε να περπατήσετε από την κούραση. Γενικώς, ενδιαφέρεται για σας σε ανθρώπινο επίπεδο, πέρα από το ερωτικό. Ασχέτως αν προσφέρεται να πληρώσει δικά σου έξοδα, μη δέχεστε. Όχι συχνά, τουλάχιστον. Και όχι αν δεν μπορείτε να ανταποδώσετε με κάποια τρυφερή κίνηση.
6. Ενδιαφέρεται να σε βλέπει, πέρα από τις… συνταγογραφημένες δόσεις.
Με λίγα λόγια, δεν θέλει να βγαίνετε (ή να μένετε μέσα) μόνο τα Σαββατοκύριακα. Ακόμη κι αν είστε και οι δύο μέχρι το… λαιμό με υποχρεώσεις και δουλειές μέσα στην εβδομάδα, εκείνος ψάχνει λίγο χρόνο να ξεκλέψει μέσα στη μέρα του, για να σας δει έστω και για μια ώρα. Θέλει να πείτε τα δικά σας, να πάτε για ένα γρήγορο ποτάκι, να μη χάσετε ούτε για μια μέρα την επαφή. Δεν τα κάνει αυτά για κάποια που απλώς… βγαίνει μαζί της.
7. Προσέχει (λίγο) περισσότερο την εμφάνιση σου.
Σας «τσεκάρει» με την καλή την έννοια, θέλει να είστε όμορφη, περιποιημένη, ανησυχεί για το αν τρώτε και κοιμάστε σωστά, αν περνάτε καλά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Και μη βιαστείτε να γελάσετε ή να ειρωνευτείτε, ότι αυτές τις… έγνοιες τις έχει κι η μαμά σασ. Για τον άνθρωπο που διαλέγουμε να κάνουμε σχέση (και όχι μερικά ραντεβού), νοιαζόμαστε για όλα όσα τον κάνουν ευτυχισμένο και τον κρατάνε υγιή και γερό.
8. Νοιάζεται για πράγματα που παλιότερα ούτε τον απασχολούσαν.
Ανησυχεί αν ροχαλίζει (και σας ενοχλεί), αν πρέπει να αλλάξει τη διακόσμηση στο σπίτι (για να σας αρέσει), αν θέλετε να πάρει ένα έξτρα laptop (για να μην ξεβολεύεστε, όταν έχετε πάρει δουλειά για το σπίτι). Γενικώς, θέλει να κάνει τη ζωή σας εύκολη, ειδικά όταν βρίσκεστει στο σπίτι του. Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και καιρό έχει πάντα στο ντουλάπι του… γαριδάκια για παράδειγμα, ακόμη κι αν τον αηδιάζει η μυρωδιά τους. Επειδή, αρέσουν σε εσάς!
9. Έχει κάνει χώρο στη ντουλάπα, στα συρτάρια, στην παπουτσοθήκη για τα πράγματά σου.
Ενδιαφέρεται για το πότε πληρωθήκατες, αν έχετε χρήματα επάνω σας κι αν χρειάζεστε κάτι περισσότερο. Εντάξει, τι άλλο πρέπει να κάνει για να το καταλάβετε; Αν έχει αρχίσει να πειραματίζεται και με την κουζίνα από εκεί που δεν ήξερε ούτε αυγό να βράσει, το επόμενο βήμα είναι κοντά…
10. Σου δίνει τα κλειδιά του σπιτιού του.
Γυροφέρνει με συζητήσεις για να του δώσετε εσείς του δικού σας σπιτιού. Πάντως, και τα μισά να έχουν προηγηθεί – η περίοδος του dating έχει λήξει και το πάτε για… σχέση. Εκτός κι αν είστε ήδη σε σχέση και δεν το έχετε καταλάβει


apospasma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...