Έχετε παρατηρήσει ότι μετά το sex σας λείπει κάποια τούφα από τα μαλλιά; Ή είναι από τους άντρες που από την πολύ τρυφερότητα και αγκαλίτσα στο τέλος σας παίρνει ο ύπνος; Ότι κι αν κάνει κατά τη διάρκει του sex μπορείτε να μάθετε πολλά για τον χαρακτήρα και τη σχέση μαζί σας.
Πώς το κάνει: άγρια, αισθησιακά, παθιάρικα και με ένταση.
Τα χέρια του διατρέχουν όλο σας το κορμί. Σας μιλάει βρώμικα και μόνο, ενώ δεν ξεκολλάει το πρόστυχο βλέμμα του από πάνω σας.Ποιός στη χάρη σας: ένας τέτοιος άντρας, βλέπει την κάθε φορά που κάνετε σεξ σαν ιεροτελεστία. Μια τέτοια αντιμετώπιση θα σας γεμίσει ηδονή και οργασμούς.
Προσοχή: αν βλέπετε το σεξ σαν ένα από τα πράγματα τα οποία κάνει καλύτερα από άλλα (τη δουλειά του για παράδειγμα), μπορεί να προκύψουν ζητήματα στη σχέση σας. Αν για παράδειγμα, η λίμπιντο σας μειωθεί κάποια στιγμή, εκείνος θα δεχτεί σοβαρό πλήγμα στον εγωισμό του. Είναι σαν να αποτυγχάνει στον ένα πεδίο που μέχρι τώρα ήταν πρώτος.
Τι να κάνεις: εξήγηστε του ότι αυτή η καμπή στη διέγερσή σας, δεν είναι δικό του λάθος, αλλά μπορεί να σας ξυπνήσει και πάλι το πάθος, άσχετα με το πόση προσπάθεια θα χρειαστεί να καταβάλει. Θα πάρουν φωτιά τα σεντόνια...

Πώς το κάνει: αργά, γλυκά και ναζιάρικα
Αυτή του η προτίμηση στο χουχουλιάρικο σεξ με απαλά φιλιά και χάδια, αγκαλιές και πολλά σορόπια, δεν σημαίνει ότι ο καλός σας είναι ξενέρωτος. Περισσότερο δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του και το πόσο τον απασχολεί η ικανοποίησή σας.
Ποιός στη χάρη σου: σπάνια βλέπετε έναν άντρα να φτάνει σε τέτοιο επίπεδο συναισθηματικής οικειότητας. Είναι φανερό το πόσο πολύ ενδιαφέρεται για εσας.
Προσοχή: μπορεί να γίνει λίγο επιφυλακτικός στον έρωτα και δεν δείχνει να στηρίζεται στα ένστικτά του.
Τι να κάνετε: προσπαθήστε να τον κάνετε να θελήσει το πιο αυθόρμητο και άγριο σεξ ξεκινώντας από μια φρέσκια ερωτική στάση που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει. Μπορείτε ακόμα να βγείτε από την κρεβατοκάμαρα και να δοκιμάσετε το σεξ παντού...

Πώς το κάνει: αυθόρμητα, παιχνιδιάρικα και παρορμητικά
Έχετε ένα παρτενέρ που λατρεύει να σε συνοδεύει στο ντους, του αρέσουν όλα τα δεσίματα και τα ερωτικά βοηθήματα και φυσικά θέλει να κάνει πραγματικότητα κάθε σεξουαλική σας φαντασίωση (ακόμα κι αν δεν έχετε κάποια).
Ποιός στη χάρη σου: η σχέση σας έχει σταθερές και γερές βάσεις και εκείνος είναι πολύ άνετος στο να εξερευνά απάτητα μέρη μαζί σας.
Προσοχή: μερικά από τα απάτητα εδάφη μπορεί να σας φοβίσουν και να διστάσετε να τα επισκεφτείτε στο πλευρό του. Αν σας πιέσει να κάνετε κάτι που δεν θέλετε στο κρεβάτι μαζί του, αυτό δείχνει ότι δεν σας σέβεται και τόσο.
Τι να κάνετε: γίνετε διπλωμάτισσες. Αν για παράδειγμα, θέλετε να κάνετε σεξ στο σπίτι των γονιών σας, αντιπρότεινέ του να πάτε μέχρι το γκαράζ για μεγαλύτερη δράση (και μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων).

Πώς το κάνει: γρήγορα, ξέφρενα και με μανία (ή και με μανίες)
Ένας άντρας το κάνει λες και παίζει σε σίκουελ του ''Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει'', μπορεί να χρησιμοποιεί το σεξ σαν αγχολυτικό. Αν εσείς προτιμάτε τις πιο ρομαντικές καταστάσεις, φροντίστε να κάνετε κάτι πριν που θα εκτονώσει την ενέργεια του (αναρρίχηση, βόλτα με το ποδήλατο, ένα παιχνίδι τένις) και μετά σίγουρα θα ρίξει τους ρυθμούς του και στο κρεβάτι.
Ποιός στη χάρη σου: αυτός ο άντρας είναι της παλιάς γενιάς πιθανότατα. Το σεξ είναι για εκείνον μια επίδειξη αρρενωπότητας, που δεν θα χαλάσει την απόλαυσή σου καθόλου (αν καταφέρεις να τον ακολουθήσεις).
Τι να κάνετε δείξτε κι εσείς τον δυναμισμό σας στο κρεβάτι και τολμήστε να κρεμαστετε στον πολυέλαιο (μεταφορικά πάντα) για λίγο πιο περιπετειώδες σεξ.


apospasma.gr