Ο οργασμός τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες είναι το ζητούμενο στο σεξ. Εφόσον όμως οι γυναίκες είναι περισσότερο πολύπλοκες σε αυτά τα θέματα υπάρχει πιθανότητα να μην μείνουν απόλυτα ευχαριστημένες απο τον σύντροφό τους...Σύμφωνα με έρευνες μία στις τέσσερις αδυνατεί να φτάσει σε οργασμό. Τελικά τι είναι αυτό που επηρεάζει μια γυναίκα;
ΤΑ ΝΕΥΡΑ : Τα νεύρα που έχεις μαζί του κυρίως. Αν δε λύσετε τις διαφορές σας και τα προβλήματα της σχέσης σας , θα τα μεταφέρετε στο κρεβάτι σας.
ΤΟ ΑΓΧΟΣ : Κι όμως συμβαίνει! Αγχώνεσαι για το αν θα έρθεις σε οργασμό, το σκεφτεσαι συνέχεια κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν συγκεντρώνεσαι στην πράξη!
ΦΑΡΜΑΚΑ Ή ΑΛΚΟΟΛ : Μπορούν να επηρεάσουν το επίπεδο των ορμονών σου έτσι ώστε να μη φτάνεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ : Η κορύφωση έχει άμεση σχέση με την αυτοπεποίθηση. Το να μη νιώθεις άνετα με το σώμα σου, για παράδειγμα επηρεάζει αρνητικά την όλη κατάσταση γιατί δεν νιώθεις επιθυμητή και δεν συγκεντρώνεσαι. Επίσης η έλλειψη επικοινωνίας με τον σύντροφό σου και οι ηθικές αναστολές που μπορεί να έχεις παίζουν τον ρόλο τους και εμποδίζουν τον οργασμό σου.
 Να  θυμάσαι πως  η καλή ψυχολογία είναι ο καλύτερος σύμμαχος!



apospasma.gr