______

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

ADFLY: Τί είναι και πώς λειτουργεί

Κάνεις εγγραφή άμεσα και γρήγορα και ξεκινάς μέσα σε 5 λεπτά να βγάζεις λεφτά. Πληρώνεσαι για να μοιράζεσαι links στο internet, οπουδήποτε. Στο facebook, στο twitter, σε forums, σε emails, σε προσωπικά blogs και ιστοσελίδες.
Πως βγάζω λεφτά από το adf.ly;
Επιλέγεις μια διεύθυνση url και το adf.ly ενσωματώνει μια διαφήμιση 5 δευτερολέπτων και έπειτα εμφανίζει το κουμπί skip. Για κάθε 1000 επισκέπτες κερδίζεις πάνω από 4$ στον PayPal λογαριασμό σου. Τα κέρδη από τις προβολές των Links διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Μπορείς να προσκαλέσεις φίλους, γνωστούς και αγνώστους να γίνουν μέλη στο adf.ly και να κερδίσεις 20% προμήθεια από τα κέρδη τους.
Παράδειγμα:
Έστω ότι θέλεις να ενσωματώσεις μια διαφήμιση σε ένα link. Το adf.ly ονομάζει αυτή τη διαδικασία shrink. Σαν παράδειγμα βάζω το url της google και πατάω την επιλογή shrink. Αμέσως θα εμφανιστεί το νέο link το οποίο οδηγεί στην αρχική ιστοσελίδα της google. Πατώντας το παρακάτω link μπορείς να δεις πως λειτουργεί: Google
Εγγραφή στο adf.ly
Η εγγραφή στο adf.ly είναι δωρεάν και για να γίνεις μέλος αρκεί ένα λεπτό. Επιλέγεις ένα username, ένα password, δηλώνεις ένα email και τη μέθοδο που θα πληρωθείς. Για λόγους ασφαλείας και για αποφευχθεί η απάτη, η adf.ly ζητάει κάποια προσωπικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να χρειαστεί να επιβεβαιωθούν μέσω τηλεφώνου ή αλληλογραφίας (χώρα, διεύθυνση και ΤΚ). Τη φόρμα εγγραφής μπορείς να τη βρεις εδώ: join adf.ly
adfly απάτη;
Πολλοί χρήστες γκουγκλάρουν "adf.ly απάτη" προκειμένου να διαπιστώσουν εάν πρόκειται όντως για μια αξιόπιστη εταιρία ή όχι. Για αυτό το λόγο παραθέτουμε αποδεικτικό στοιχείο πληρωμής από την adf.ly μέσω Paypal.
Πληρωμή από adfly μέσω Paypal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...