______

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Aυτή είναι η πιο sexy εφαρμογή ever! Σου βρίσκει.... την πιο κοντινή ιερόδουλη!


Μια καινούρια εφαρμογή, η οποία λέγεται Peppr, είναι διαθέσιμη εδώ και ένα μήνα και φιλοδοξεί να βάλει φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό κι όχι μόνο.
Γιατί; Επειδή θα βοηθάει όσους άντρες επιθυμούν να συνευρεθούν με μια ιερόδουλη, να τη βρουν με συνοπτικές διαδικασίες στην περιοχή τους, αξιοποιώντας το GPS.


Η πορνεία είναι νόμιμη στη Γερμανία κ σκοπός της Pia Poppenreiter, developer και δημιουργός της εφαρμογής είναι να απαλλάξει τις ιερόδουλες από τη διαδικασία του ψαρέματος πελατών στο πεζοδρόμιο.

Δήλωσε δε σε γερμανικό περιοδικό ότι η ιδέα της ήρθε αφού είχε τύχει μία κρύα νύχτα του φθινοπώρου να δει τις ιερόδουλες έξω στο δρόμο για το νυχτοκάματο. «Μπορεί να ακούγεται τετριμμένο, αλλά είναι αλήθεια», ανέφερε.

Η ίδια φορούσε τη φούστα της και πάγωσε οπότε κατάλαβε πως θα νιώθουν οι ιερόδουλες που είναι μονίμως έξω με ακόμα περισσότερο κρύο το χειμώνα. Τότε σκέφτηκε ότι ενώ υπάρχει εφαρμογή για το καθετί, ουσιαστικό και μη, δεν υπάρχει μία σχετική εφαρμογή να βοηθήσει τις γυναίκες που ασκούν το αρχαιότερο επάγγελμα επί Γης.

Μάλιστα, η ίδια παίρνει συνέντευξη από τις γυναίκες που διαφημίζονται μέσω της εφαρμογής της, ώστε να είναι σίγουρη ότι όλες δουλεύουν με τη θέλησή τους και δεν πέφτουν θύμα εκμετάλλευση από τρίτους.

Επιπλέον, δε συνεργάζεται με οίκους ανοχής παρά μόνο με ιερόδουλες που δουλειών μόνες τους και με πρακτορεία. 
Σε αυτό το σημείο να συμπληρώσουμε ότι εκτός από γυναίκες, η εφαρμογή είναι ανοικτή και για ζιγκολό, συνεπώς, δν είναι μόνο οι άντρες αυτοί που θα «ωφεληθούν», αλλά κι οι γυναίκες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...