______

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΑΥΤΗ η γυναίκα μέχρι τα 51 της ήταν ΠΑΡΘΕΝΑ παρότι είχε παντρευτεί 2 ΦΟΡΕΣ!

Διαβάστε την ιστορία της

Η Μαρία-Λουίζ από την Βρετανία διηγήθηκε την απίστευτη ιστορία της ζωής της! Μέχρι τα 51 της ήταν παρθένα, παρά το γεγονός ότι παντρεύτηκε δυο φορές! Ναι καλά διαβάσατε!

  Από τα 20 της προσπαθούσε να έχει μια φυσιολογική σχέση αλλά όλο κάτι πήγαινε στραβά. Στα 18 της, όπως είπε παντρεύτηκε με τον John και έμεινε μαζί του μέχρι τα 30! Ποτέ όμως δεν είχαν ολοκληρώσει!
 Με τον πρώτο της άντρα, η κακοδαιμονία ξεκίνησε ένα βράδυ που η νύχτα προμήνυε μεγάλο πάθος αλλά της ήρθε περίοδος!
Ξενέρωσε ο John, ξενέρωσε και αυτή αλλά ο John της είπε μη φοβάσαι έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας να κάνουμε σεξ όμως... δεν έγινε ποτέ!
Μετά, στα 25 της γνώρισε τον Κάρολο, που ήταν 47 και έμειναν μαζί για 26 χρόνια ώσπου παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 38 και εκείνος 60, το 1995. Ήταν μορφωμένος, λέει η Μαρία, με εξεζητημένους τρόπους. Όμως πίστευε ότι το σεξ πρέπει να γίνεται μόνο για τεκνοποίηση!
 Ήξερε με τι πάει το χαβιάρι, τι σως να βάζει στα στρείδια ή τα μύδια, ήξερε το ένα ήξερε το άλλο και λάτρευε τις πολυτελείς σουίτες των ξενοδοχείων! Όμως… γύριζε πλευρό και κοιμόταν!
Κάθε βράδυ επί 26 χρόνια που κράτησε η σχέση τους. Και κάθε φορά που έφευγαν από τα πολυτελή ξενοδοχεία η Μαρία έκλαιγε και μάζευε με θλίψη τα δαντελένια της εσώρουχα στη βαλίτσα και επέστρεφε στο σπίτι!
Μέχρι που βρέθηκε εκείνος ο Γάλλος.. ο Τιμ, έστω και στα 50 της.
Όμως μόλις είχε φθάσει η στιγμή να συμβεί το «μοιραίο» μετά από μισό αιώνα, «έμεινε άναυδος ακούγοντας πως δεν είχα ξανακάνει σεξ!», λέει η Μαρία-Λουίζ.
«Μα αφού ήσουν δύο φορές παντρεμένη εδώ και 30 χρόνια, πώς γίνεται να είσαι παρθένατης είπε εκείνος όπως θυμάται η ίδια εκείνη τη σημαδιακή νύχτα του 2008.
«Εμ... έτυχε, μεγάλη ιστορία», του απάντησε η Μαρία που αν μη τι άλλο εκείνη τη νύχτα δεν πήγαν στράφι τα δαντελένια εσώρουχα που κάθε τρεις και λίγο αγόραζε για να δελεάσει τους συζύγους της.
Όμως τον Τιμ δεν τον παντρεύτηκε, είχε δεσμό μαζί του. «Και με έκανε να νιώσω γυναίκα ακόμη και στα 51 μου», λέει η Μαρία-Λουίζ.
«Έξι ώρες συνεχόμενου σεξ κάθε φορά δεν εξαντλούνται μόνο πάνω στο κρεβάτι» πρόσθεσε!
Κι αυτός όμως ο γάλλος γιατρός, εν τέλει την παράτησε για κάποια άλλη.




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...