______

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΘΛΙΒΕΡΟ: Έγινε μάνα στα 34 και κράτησε αγκαλιά μόνο για 46 λεπτά το παιδί της!

​Η  Tracy Godwin από τη Βρετανία έγινε μητέρα για πρώτη φορά στα 34 της έτη… Όμως ήταν άτυχη και η ιστορία της έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ο γιος της, ο μικρός Τom, γεννήθηκε πρόωρα, όταν ήταν περίπου 6 μηνών στο Southend Hospital του Essex, τον Μάρτιο του 2010…
Η Tracy κατάφερε να τον κρατήσει στην αγκαλιά της μόνο για 46 λεπτά…
Να σημειωθεί ότι η κλινική εφαρμόζει πολιτική μη ανάνηψης μωρών που γεννιούνται πριν συμπληρώσουν τις 23 εβδομάδες. Όμως κανείς δεν το εξήγησε αυτό στην Godwin που το έμαθε έξι εβδομάδες μετά. 
Σύμφωνα με την έρευνα που ακολούθησε, το νοσοκομείο είχε κάνει λάθος χειρισμούς σε τέσσερις «φάσεις» της νοσηλείας της 34χρονης με αποκορύφωμα την απουσία παιδιάτρου τόσο κατά τη γέννα όσο και πριν ώστε να εξηγήσει στην μέλλουσα μητέρα την πολιτική του νοσοκομείου στα πρόωρα μωρά. 
«Μου ζήτησαν συγγνώμη», τόνισε η Godwin προσθέτοντας «η έρευνα ολοκληρώθηκε αλλά δεν θα φέρει πίσω τον Tom. 

Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του γιου μου σε αυτές τις τρομακτικές συνθήκες. Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι σημαντικό και για τη μνήμη του γιου μου». 

Η Godwin είχε μια φυσιολογική εγκυμοσύνη έως τον 5ο μήνα αλλά στην 22η εβδομάδα ένιωσε έναν οξύ πόνο- είχε αρχίσει η διαδικασία τοκετού.

Τελικά ο Tom γεννήθηκε όταν μια μαία έσπασε τα νερά της Tracy και παρότι είχε βάρος μόλις μισό κιλό και δυσκολευόταν με την αναπνοή του, κανείς δεν βρισκόταν στο πλευρό τους.




star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...