______

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τι φοβίζει τον Ερντογάν σε twitter και youtube: Υπάρχει ροζ βίντεο με πρώην Μις Τουρκία;

Πολλά έχουν ειπωθεί για την απόφαση του Ερντογάν να φιμώσει το twitter και τις απειλές του να κλείσει και το youtube, με τη συντριπτική πλειοψηφία να βλέπει πολιτικά αίτια πίσω από αυτές τις ακραίες αποφάσεις του Τούρκου πρωθυπουργού.
Ωστόσο, νέα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα ισχυρίζονταi ότι είναι άλλοι οι λόγοι που οδήγησαν τον Ερντογάν σε αυτές τις αποφάσεις, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την πολιτική…
Συγκεκριμένα, τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ύπαρξη ροζ βίντεο, χρεώνοντας στον Τούρκο πρωθυπουργό παράνομο δεσμό με την πρώην Μις Τουρκία Ντεφνέ Σαμιέλι!
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το βίντεο με τις ερωτικές περιπτύξεις του Ερντογάν και τις Σαμιέλι αναμένεται να κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, απειλώντας να γκρεμίσει την εικόνα του συντηρητικού και οικογενειάρχη Ερντογάν.

Η 42χρονη πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια-ηθοποιός έχει απαντήσει στις φήμες τονίζοντας ότι όλα αυτά είναι αβάσιμα, ωστόσο πολλοί θυμήθηκαν ότι η -ομολογουμένως- εντυπωσιακή Ντεφνέ είχε εμφανιστεί στο παρελθόν στο πλευρό του Τούρκου πρωθυπουργού εκφράζοντας έτσι τη στήριξή της σε αυτόν...



star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...