______

Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Οι STARS σου αποκαλύπτουν τα ΜΥΣΤΙΚΑ για το πιο… ΚΑΥΤΟ σεξ της ζωής σου!

Ακολούθησε τις συμβουλές των διάσημων κυριών και δεν θα χάσεις…
Miranda Kerr: «Επένδυσε σε σέξι εσώρουχα»
Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή «The Late Late Show With Craig Ferguson» η 29χρονη καλλονή από την Αυστραλία αποκάλυψε τα μυστικά της γιαγιάς της για έναν ευτυχισμένο γάμο, τα οποία, όπως φαίνεται, ακολουθεί πιστά.
«Η γιαγιά μου είπε “Οι άντρες είναι ο οπτικοί τύποι, μην το ξεχνάς. Κάθε μέρα, βάλε λίγο μέικ απ, φόρα όμορφα εσώρουχα και θα κρατήσεις τον άντρα σου’», αποκάλυψε η όμορφη Miranda.
Η Diane Keaton προτείνει ταντρικό σεξ
Πριν λίγο καιρό, η Diane Keaton βρέθηκε καλεσμένη στο σόου «The Ellen Show» όπου και τίμησε το ταντρικό σεξ.
Εξηγώντας τι είναι το ταντρικό σεξ, η Keaton τον τόνισε πως κάνεις έρωτα για πάρα πολλή ώρα και μετά σου έρχεται ένας οργασμός τόσο μεγάλος που διαρκεί εννέα ώρες.
«Είναι γελοίο. Και τρελαίνομαι και μόνο που το σκέφτομαι», τόνισε η λαμπερή ηθοποιός.
Heidi Klum, η σκανταλιάρα!
Στο γάμο της με το Σιλ, φρόντισε να διατηρεί μια ημέρα γύμνιας, στην οποία έβρισκε η ίδια και ο πρώην, άκρως αφροδισιακό το να περπατούν στο σπίτι όπως τους γέννησε η μάνα φύση.
Στην μετέπειτα εργένικη φάση της, η Klum, τόνισε πως τα μυστικά για τέλειο στοματικό, της τα έχουν δώσει γκέι φίλοι της.
Έπειτα και μιλώντας στο περιοδικό Marie Claire Αμερικής, η Klumτόνισε πως το κλειδί της ηδονής βρίσκεται στα πειράματα που πρέπει να κάνεις στην κρεβατοκάμαρα.
«Αν είσαι άγρια και τρελιάρα, δείξτο στο κρεβάτι. Κάνε το σύντροφό σου να καταλάβει πόσο διαβολικά κα*λιαρα μπορείς να είσαι. Ντύσου σέξι, στολίσου, έστω κάποιες φορές και δεν θα ξεκολλάει από πάνω σου»!
Gwyneth Paltrow: Φουλ στο στοματικό!
Ψήφο εμπιστοσύνης στο στοματικό έρωτα δίνει ηPaltrow δίνοντας μας να καταλάβουμε πως διατηρεί δέκα χρόνια τώρα το γάμο της με τον Κρις Μπράουν.
Αντί για καυγάδες και διαφωνίες, η Πάλτροου προτείνει εκείνη τη στιγμή να καπνίσεις την πίπα της ειρήνης!
Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...