Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης
ΚΡΙΟΣ
Σαρωτικές αλλαγές!
Ναι, έφτασε η στιγμή αυτή που θα πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και θα ορίσεις το παιχνίδι και τη ζωή σου χωρίς άλλες εκπτώσεις, χωρίς περιορισμούς, αυτούς που τόσο καιρό σου επέβαλε το μυαλό σου, τα πρέπει σου ή ο κύκλος που κινείσαι! Η επιθυμία σου είναι αυτή που θα καθοδήγηση τις εξελίξεις, αυτή που τόσο καιρό έκρυβες μέσα σου επιμελώς, τώρα ανοίγει με δύναμη την πόρτα της καρδιάς και αφήνει να ξεχυθούν από μέσα όλοι εκείνοι οι άνεμοι της αλλαγής! Και ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου θα βρεθείς μπροστά στις εξελίξεις εκείνες, τις οποίες έχεις δρομολογήσει ίσως και ασυνείδητα, μέσα από τις ανάγκες που λειτουργούσαν πειστικά όλο αυτό το διάστημα και που δεν κατάφερες να τις ικανοποιήσεις. Τώρα τα αποτελέσματα είναι θεαματικά, αλλά και δύσκολα, μια και συχνά βρεθείς αντιμέτωπος με τους δικούς σου εσωτερικούς δαίμονες, που δεν είναι εύκολο να νικήσεις και θα χρειαστεί να δώσεις μάχη… σκληρή! Το αποτέλεσμα εξαρτάται πάντα από το πόσο ισχυρή είναι η επιθυμία σου! Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια. Έχει έρθει η ώρα της αναμέτρησης με το πρόσωπο από το παρελθόν, που σε ταλαιπωρεί και το ταλαιπωρείς… Αναμέτρηση στον έρωτα, στη στάση που έχεις κρατήσει μέχρι τώρα απέναντί του… Τελικά θα δεις αν μπορείς να νικήσεις πραγματικά και να το αφήσεις να σε κατακτήσει ολοκληρωτικά ή αν το πρόσωπο αυτό θα γυρίσει την πλάτη του και θα ζητήσει καινούργιες ιστορίες, σε άλλες αγκαλιές, που του δίνουν την αξία που θα έπρεπε να έχει… Μεγάλο το δίλημμα, θα πεις, και δύσκολη η μάχη! Ναι, αλλά μεγάλο και το έπαθλο… μια και ο αληθινός έρωτας είναι δώρο και μόνο ως τέτοιο μπορείς να τον μετρήσεις! Και βεβαίως, αξίζει να παλέψεις γι’ αυτόν… σκληρά!

ΥΓ. Με τον Ζυγό τα πράγματα ισορροπούν σε τεντωμένο σχοινί, με τον Σκορπιό το δίλημμα μεγαλώνει, ενώ ο χρόνος λειτουργεί αντίστροφα!

ΛΕΩΝ
Μπροστά σε εντυπωσιακές αλλαγές!
Δεν είναι απαλό αέρακι αυτό που νιώθεις να σε χαϊδεύει στο πρόσωπο, είναι ο άνεμος, που σταδιακά γίνεται όλο και πιο δυνατός, ικανός να παρασύρει τα πάντα και να αλλάξει ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Και ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, παρακινείσαι από εκείνες τις πολύ βαθιές επιθυμίες, να ζήσεις έντονα, δυνατά, συναρπαστικά, με πάθος, όπως ταιριάζει στη βασιλική φύση σου! Αυτό είναι που θα επιδιώξεις τώρα, με όλη τη δύναμη της ψυχής σου, και αυτό είναι που θα σου δοθεί, μια κι ανοίγει η πόρτα εκείνων των πρωτόγνωρων εμπειριών, που πολύ πιθανόν δεν έχεις ξαναζήσει! Ίσως να ερωτευθείς ένα πρόσωπο από μακριά, ίσως ο έρωτας σε κάνει να συναντηθείς με ένα πρόσωπο, με το οποίο έχεις έντονη διαφορετικότητα, το σίγουρο είναι πως ό,τι ζήσεις τώρα, θα έχει εκείνο το χρώμα του ολοκαίνουργου, και τίποτα δε θα σου θυμίζει παρελθοντικές εμπειρίες σου! Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, μια και είναι πολύ πιθανό να βρεθείς μπροστά σε έντονα διλημματικές καταστάσεις… Ίσως ο σύντροφός σου να εγείρει πολύ σοβαρές απαιτήσεις, στις οποίες δεν είναι σίγουρο ότι μπορείς να ανταποκριθείς, ακόμα και αν θέλεις, ίσως δεν νιώθεις έτοιμος, ίσως θελήσεις να αναλάβεις μια πιο επίσημη δέσμευση απέναντί του, ή ακόμα και να κλείσεις οριστικά έναν κύκλο σε μια σχέση, την οποία είτε δεν μπορείς να διαχειριστείς, είτε δεν έχει κάτι άλλο να σου προσφέρει και να της προσφέρεις. Ενδεχομένως ακόμα, να υπάρξει ένα νέο πρόσωπο, το οποίο θα λειτουργήσει σαν καταλύτης στην απόφασή σου να κλείσεις τον κύκλο μιας παλαιότερης σχέσης σου. Τα σενάρια πολλά και οι επιλογές επίσης πολλές!

ΥΓ. Με τον Υδροχόο, αυτό που σας χωρίζει είναι και αυτό που σας ενώνει… με τον Ζυγό μια παρελθοντική ιστορία είναι πολύ πιθανό να ανοίξει για έναν νέο κύκλο, με τον Σκορπιό τα πράγματα στον κύκλο του μεταξύ σας μπορεί να βαδίζουν προς ένα κλείσιμο, για την ώρα τουλάχιστον. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι η άνοιξη που παίζει με την διάθεση μου… ή η διάθεσή μου παίζει με την άνοιξη;
Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση, άλλωστε αυτή είναι και η φύση σου, το παιχνίδι να παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινότητά σου και να είναι αυτό που πυροδοτεί και τη διάθεσή σου… Η τάση σου για αλλαγή είναι εκείνη που θα ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις των καιρών, οι οποίες φαίνεται ότι σου δίνουν τη δυνατότητα να μπεις σε νέες διαδρομές, με νέα πρόσωπα, και νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα συναρπαστικά, και περισσότερο εσύ του πρώτου δεκαημέρου. Ο έρωτας κρύβεται παντού και έρχεται να σε ανακαλύψει και να τον ανακαλύψεις μέσα σε κείνα τα ξαφνικά συναπαντήματα, που μπορεί να πυροδοτήσουν πολύ έντονες και παθιασμένες ερωτικές ιστορίες! Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα λειτουργούν λίγο διαφορετικά, μια και το παρελθόν επισκέπτεται και πάλι τη ζωή σου για να ανοίξει έναν νέο κύκλο, όχι εύκολο ίσως και πιο απαιτητικό, στον οποίον θα πρέπει να καταθέσεις το τι θέλεις πραγματικά, για να μπορέσεις και να το διεκδικήσεις, αλλά και να δεσμευτείς μαζί του σε κάτι περισσότερο μόνιμο! Όμως και για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, οι εξελίξεις έρχονται να σου ανοίξουν ένα μεγάλο παράθυρο στη χαρά και στον έρωτα, και να σου δώσουν μια πολύ σημαντική ευκαιρία… αυτή του να κάνεις μια καινούργια έναρξη, με ένα πρόσωπο, το οποίο απ’ ό,τι φαίνεται, έχει πολλά να σου προσφέρει!

ΥΓ. Με τον Κριό ένας νέος ερωτικός κύκλος έρχεται να γράψει την δική του συναρπαστική ιστορία… Με τον Ζυγό η επαναφορά από το παρελθόν δεν είναι εύκολη! 

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως
ΤΑΥΡΟΣ
Θέλω ισορροπία… αλλά πού να την βρω;
Είναι η εσωτερική σου φωνή, η οποία όλο αυτό το διάστημα θα σε αναστατώνει, δημιουργώντας συνέχεια καινούργιες απαιτήσεις, που ομολογουμένως δεν είναι εύκολες στην διαχείρισή τους… Και είναι πολλές οι φορές που θα νιώσεις πως δεν ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς, μια και τώρα ενδεχομένως να υπάρξει ένας κύκλος μιας σχέσης, η οποία θα έχει μυστικό χαρακτήρα και θα πυροδοτήσει έντονες συναισθηματικές καταστάσεις στην καρδιά σου… Ωστόσο, για σένα του δεύτερου δεκαημέρου το σενάριο γράφεται με πολύ πιο αισιόδοξα χρώματα και είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο μέσα από τον κύκλο των φίλων, είτε να έρθει πιο κοντά σου και το μεταξύ σας να μεταλλαχθεί σε μια πιο… προσωπική κατάσταση, αλλά με πολύ ζεστά και όμορφα χρώματα, είτε ένα νέο πρόσωπο να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου, δίνοντάς της φως και αισιοδοξία! Όσο για σένα του τρίτου δεκαημέρου, τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα και συχνά θα κάνεις ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, μια και το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο, αλλά και η δική σου διάθεση απέναντι στα πράγματα έχει ένα πιο ασαφές χρώμα. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό μια ιστορία από το παρελθόν των σχέσεών σου να πει έναν τελικό ''αντίο'' στη ζωή σου!

ΥΓ. Με τον Σκορπιό και τον Υδροχόο τα πράγματα δείχνουν να οδεύουν προς μια τελική κατάληξη, με τον Κριό μία μυστική σχέση φαίνεται να αλλάζει τους ρυθμούς σου! 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έκρηξη ερωτισμού!
Άκρως ερωτική η διάθεσή σου όλο το διάστημα αυτό, και είναι εκείνη που θα εγείρει γεγονότα και θα φέρει κοντά σου πρόσωπα, με τα οποία το σίγουρο είναι πως κάτι έχεις να ανταλλάξεις και κάτι έχεις να μοιραστείς… Ίσως έντονα ερωτικές εμπειρίες, από αυτές που ξεκλειδώνουν τις αισθήσεις και το μυαλό και απογειώνουν το κορμί, ιδιαίτερα για εσένα του πρώτο δεκαημέρου. Αλλά και για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, φαίνεται πως ένας νέος κύκλος κάνει την έναρξή του το διάστημα αυτό και έρχεται να σου ανοίξει την πόρτα σε μία νέα και ιδιαίτερα αξιόλογη σχέση, που φαίνεται να εισβάλλει τώρα στη ζωή σου με πολύ γλυκές και τρυφερές προθέσεις, ικανή να πριμοδοτήσει με την παρουσία της το συναίσθημά σου και τις όποιες ανάγκες σου! Όσο για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, θα έχεις τη δυνατότητα κάποιων σημαντικών ξεκαθαρισμάτων, που πολύ πιθανόν να είναι αναγκαία, για να προχωρήσεις παρακάτω… όχι όμως και τελειωτικά!

ΥΓ. Με τον Κριό μπορείς να μοιραστείς πολύ υψηλές ερωτικές συχνότητες. Με τον Ιχθύ, ο κύκλος που ανοίγει είναι σίγουρο ότι μπορεί να σε πάει πολύ παρακάτω, όπως και με τον Καρκίνο! 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τελικά, την ευθύνη ποιος θα την πάρει;
Έντονη η πάλη μέσα σου, θα νιώσεις πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα και εσύ θα πρέπει να αποφασίσεις ποια θέση θα πάρεις! Το διάστημα αυτό ανοίγει ένας νέος κύκλος, ο οποίος σε καλεί να αναλάβεις δράση μέσα από πρωτοβουλίες, προκειμένου να εξυγιάνεις το τοπίο της ζωής σου, που νοιώθεις πως χρειάζεται βοήθεια. Και περισσότερο εσύ του πρώτου δεκαημέρου, αν ήδη βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ή γάμο, το σίγουρο είναι πως έχεις πολλές αναταραχές και αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, μια και οι επιθυμίες σου γίνονται πιο σφοδρές και επιβάλλεις τις απαιτήσεις του με έναν τρόπο, που δεν είναι εύκολο στον άλλον να ανταποκριθεί, ή νιώθεις την ανάγκη να κλείσεις μια σχέση, η οποία δεν σου προσφέρει αυτά που θα ήθελες! Αλλά και για εσένα του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα συνεχίζουν να κινούνται σε εκείνες τις γρήγορες ταχύτητες, που όλο αυτό το διάστημα αυτό σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, και τώρα μπαίνεις σε μια φάση που θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις με το σύντροφό σου πού τελικά πηγαίνετε και τι ζητάτε ο ένας από τον άλλον! Τα καλύτερα αφορούν εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, μια και είναι πολύ πιθανό ένα νέο πρόσωπο να φέρει την άνοιξη στην ερωτική σου ζωή! Καλώς να το δεχτείς!

ΥΓ. Η σχέση σου με τον Κριό κρέμεται από μια κλωστή και είναι πολύ εύκολο να σπάσει αν δεν προσέξεις, με τον Ιχθύ αλλά και τον Καρκίνο ευνοούνται πάρα πολύ τα νέα ξεκινήματα. 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος
ΔΙΔΥΜΟΙ
Και τώρα… ποιόν δρόμο να ακολουθήσω;
Είναι μια εποχή επανεκκίνησης όλων εκείνων των καταστάσεων, που ένιωσες ότι στο προηγούμενο διάστημα σε είχαν ζορίσει ή σε είχαν κάνει να μην ξέρεις σε ποια κατεύθυνση να κινηθείς. Τώρα περνάς σε μια μεγαλύτερη δράση και αναλαμβάνεις εσύ να κατευθύνεις τα πράγματα… Ιδιαίτερα για τους Διδύμους του πρώτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός έρχεται να σας δώσει πολύ σημαντική υποστήριξη και να φέρει πολύ κοντά σας τα φιλικά πρόσωπα, που θα στηρίξουν την κάθε σας προσπάθεια, αλλά και θα σας κάνει να νιώσετε ασφαλείς μέσα στις πολύ υψηλές δονήσεις που προσφέρει η φιλία! Βεβαίως, διόλου απίθανο να νιώσετε τον μετασχηματισμού της φιλίας σε έρωτα, με ένα πρόσωπο το οποίο ήδη βρίσκεται πολύ κοντά σας, όμως τώρα το άγγιγμα του θα γίνει πιο… προσωπικό. Για τους Διδύμους του τρίτου δεκαημέρου, ο έρωτας περνά από πολλές αναταραχές και σκοπέλους, αλλά είναι κι αυτό που τελικά θα σας κάνει να καταλάβετε την αξία που έχει το πρόσωπο αυτό για εσάς και που, αν τελικά καταφέρετε και βγείτε από την στενωπό, θα ζήσετε αυτό που δικαιούστε… Γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή, κουράγιο και θέληση. Αυτά είναι τα κλειδιά, που θα ξεκλειδώσουν όλες τις δυσκολίες! Για τους Διδύμους του δεύτερου δεκαημέρου τα πράγματα έχουν έναν πολύ πιο αισιόδοξο χαρακτήρα, μια και έρχονται αντιμέτωποι με ένα γεγονός, το οποίο ενδεχομένως να τους αλλάξει και ολόκληρη τη ροή της καθημερινότητας τους, και όχι μόνον! Ένας νέος έρωτας, μια νέα σχέση, ντυμένη με εκείνα τα κατακόκκινα χρώματα του πάθους, στέκεται στην πόρτα σας… Είναι το… δώρο σας για αυτήν την εποχή, με… άμεση παράδοση!

ΥΓ. Με τον Ιχθύ ο κύκλος που ανήκει το σίγουρο είναι ότι έχει πολύ έντονο χαρακτήρα και άκρως συναρπαστικό, αλλά και με τον Κριό το σίγουρο είναι ότι αυτό που θα ζήσετε είναι πάρα πολύ έντονο. Με τον Ζυγό θα υπάρξουν ακόμα πολλά διλήμματα, στα οποία καλείστε να απαντήσετε! 

ΖΥΓΟΣ
Παρακαλώ… πού είναι η έξοδος;
Ας το δούμε ψύχραιμα το πράγμα! Επειδή το συναίσθημα είναι το μόνο το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην προκειμένη περίπτωση, μια και θα νιώσεις πως όλα τα άλλα γύρω σου, κάνουν ένα παιχνίδι με τα νεύρα σου! Πολύ συχνά θα αισθανθείς πως κινείσαι σε ένα λαβύρινθο, από όπου δεν υπάρχει ούτε διέξοδος αλλά ούτε και εκείνο το αεράκι, που θα φυσήξει στο πρόσωπό σου για να ξεκαθαρίσει τις σκέψεις σου και να σε δροσίσει! Ιδιαίτερα εσύ του πρώτου δεκαημέρου, όσο πιο πολύ προβληματίζεσαι, τόσο πιο πολύ θα παγιδεύεσαι μέσα στη σκέψη, στα συναισθήματα, αλλά και στις καταστάσεις, οι οποίες ομολογουμένως έρχονται με τη μορφή χιονοστιβάδας, χωρίς να σε αφήνουν να παίρνεις ούτε ανάσα! Αν έχεις καμία μόνιμη σχέση ή γάμο, θα υπάρξουν πολλά ερωτηματικά, στα οποία καλείσαι να απαντήσεις… όπως για το αν τελικά θέλεις να μείνεις στη σχέση αυτή ή όχι… Μια και ο σύντροφός σου ενδεχομένως να βγάλει μια συμπεριφορά, η οποία σου είναι άγνωστη, ή νοιώθεις πως δεν μπορείς να την διαχειριστείς… Ίσως η αγάπη να δώσει τη λύση, ίσως όμως και να μην φτάνει… εσύ θα το κρίνεις! Αλλά και για σένα του τρίτου δεκαημέρου, το σκηνικό της περιόδου σου δημιουργεί αρκετό προβληματισμό, μια και έρχεται να σε φέρνει αντιμέτωπο ενδεχομένως και με μια προηγούμενη σχέση σου, με την οποία ο κύκλος δείχνει να μην έχει κλείσει ακόμα και οι διαπραγματεύσεις στο μεταξύ σας θα σας ενώνουν ξανά και θα σας οδηγούν σε άλλη μια προσπάθεια ένωσης! Η οποία όμως έχει και αρκετές δυσκολίες… το αν θα τα καταφέρετε, εξαρτάται από το πόσο συνειδητοί είστε στην σχέση αυτή, γιατί τελικά δεν υπάρχει καμία δυσκολία που να μην μπορεί να ξεπεράσει ο έρωτας… Αρκεί να είναι αληθινός και ειλικρινής… με τον εαυτό του!

ΥΓ. Με τον Κριό, ομολογουμένως τα πράγματα στο μεταξύ σας είναι πολύ δύσκολα και θέλει αγώνα και αληθινή, ειλικρινή επικοινωνία, για να μπορέσετε να ισορροπήστε τις καταστάσεις… Προσοχή στις σχέσεις σου με τον Υδροχόο, αλλά και με τον Ταύρο, γιατί και εδώ τα πράγματα χρειάζονται αρκετό αγώνα και προσπάθεια, για να μπορέσουν να επιβιώσουν. 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Άραγε… ποια πόρτα να ανοίξω τώρα;
Όσο κι αν προσπαθήσεις να ελέγξεις τα γεγονότα που δημιουργούνται τώρα στη ζωή σου, να ξέρεις πως αυτά έχουν τη δική τους πορεία και τη δική τους εξέλιξη… Κι εσύ δεν έχεις παρά να τα ακολουθήσεις, μια και θα είναι πολλά και ξαφνικά. Πολλές φορές θα νιώσεις πως για αλλού ξεκινάς κι αλλού βρίσκεσαι… Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, για σένα του πρώτου δεκαημέρου επιφυλάσσονται πολλές εκπλήξεις και μάλιστα με πρόσωπα, τα οποία είναι ικανά να εγείρουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από μεριάς σου! Ερωτικές ιστορίες με πολύ μεγάλη ένταση και δυναμική, αλλά και πολύ πάθος, αναστατώνουν τη ζωή σου στον κύκλο αυτόν, προσφέροντας μοναδικές συγκινήσεις, οι οποίες πολλές φορές θα νιώσεις ότι έχουν κι έναν μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αλλά αυτό είναι που σε διεγείρει περισσότερο! Για σένα του τρίτου δεκαημέρου τα πράγματα έχουν μια μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στην ερωτική σου ζωή, μια ένα πρόσωπο από το παρελθόν εγείρει έντονες διεκδικήσεις, όμως από την άλλη μεριά, δεν είναι σίγουρο ότι το μεταξύ σας μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει, τουλάχιστον όχι χωρίς εκείνη τη βαθιά επεξεργασία, που πρέπει να γίνεται σε κείνες τις περιπτώσεις επανεκκίνησης μιας σχέσης. Ωστόσο, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και έδωσε χώρο και χρόνο. Είναι το μόνο που μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά!

ΥΓ. Με τον Κριό, το παιχνίδι αποκτά πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και δυσκολίες, οι οποίες όμως σε εξιτάρουν πολύ. Με τον Ζυγό, μια δεύτερη ευκαιρία θέλει πολύ δουλειά και από τους δύο, για να πάει παρακάτω! Με τον Σκορπιό μάλλον τα πράγματα είναι δύσκολα, μια και οι δύο είστε πολύ απόλυτοι στις θέσεις σας. 

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτόν τον… εγωισμό, πού να τον βάλω;
Η φύση σου είναι ευαίσθητη και ευμετάβλητη, πολύ περισσότερο τώρα, που νιώθεις πως τα εξωτερικά γεγονότα λειτουργούν αφοπλιστικά και δεν σου δίνουν περιθώρια επιλογών, σε βάζουν σε ένα μονόδρομο, στον οποίο πρέπει να κινηθείς και μάλιστα, πολύ δύσκολο! Πολύ σημαντικό ρόλο εδώ θα παίξει η επεξεργασία που έχεις κάνει με τον εαυτό σου και πόσο έχεις καταλήξει για αυτά που έχεις ανάγκη, γι’ αυτά που χρειάζεσαι, για τα πρόσωπα τα οποία θέλεις να κρατήσεις στη ζωή σου και πόσο διατεθειμένος είσαι να κάνεις τις αντίστοιχες παραχωρήσεις… Αυτό είναι το βασικό μήνυμα του κύκλου αυτής της περιόδου, ιδιαίτερα για σένα του πρώτου δεκαημέρου, που γεγονός είναι πως θα περάσεις αρκετές πιέσεις, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις τη σχέση σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και πάλι δεν είναι και σίγουρο πως θα τα καταφέρεις, μια και οι προκλήσεις θα είναι πολλές! Εκείνο που θα σε βοηθήσει πραγματικά, είναι να αποφύγεις κάθε εγωιστική συμπεριφορά, η οποία μπορεί να λειτουργήσει αντιδραστικά και στην σχέσεις σου, να ρίξεις τους τόνους και να αφουγκραστείς τις πραγματικές ανάγκες του άλλου ανθρώπου, με τον οποίο μοιράζεσαι την καρδιά σου. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου επίσης, οι αναθεωρήσεις είναι μέρος του σχεδίου και έρχονται να σε προβληματίσουν αρκετά, και στο μυαλό αλλά και στο συναίσθημά σου, για το αν τελικά μπορείς να συνεχίσεις στην ήδη υπάρχουσα διαδρομή ή αν θα χρειαστεί να αλλάξεις κατεύθυνση, ιδιαίτερα αν έχεις μια μόνιμη σχέση στη ζωή σου. Το καλύτερο μέρος της ιστορίας γράφεται για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου. Είναι πολύ πιθανόν τώρα ο έρωτας να δώσει το δικό του χρώμα και να φωτίσει εκείνες τις πολύ βαθιές πτυχές του συναισθήματος και του μυαλού σου, μια και το πρόσωπο που εμφανίζεται την περίοδο αυτή στη ζωή σου εκπέμπει σε πολύ υψηλές συχνότητες… ικανές να σε αγγίξουν βαθιά!

ΥΓ. Με τον Κριό χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχραιμία και υπομονή, για να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες, αλλά και να ξεχάσεις τελείως κάθε σενάριο που μπορεί να σου επιβάλλει το Εγώ σου… Με τον Ιχθύ όμως, ο κύκλος που ανοίγει μοιάζει μαγικός!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όλο αυτό το συναίσθημα… πού να το δώσω;
Η εσωτερική σου ένταση είναι και η αιτία που τα πράγματα συχνά θα παίρνουν άλλη τροπή από αυτή που θέλεις να τους δώσεις, μια και η συμπεριφορά σου θα είναι υπεύθυνη και για την ένταση που εγείρεται στο περιβάλλον σου, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ιδιαίτερα για σένα το πρώτου δεκαημέρου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να βρεθείς μπροστά σε νέες ιστορίες, οι οποίες μπορεί να έχουν ένταση και δυναμική, έχουν όμως κι αρκετές δυσκολίες, τις οποίες καλείσαι να διαχειριστείς. Και μάλιστα όχι εύκολα, μια και ενεργοποιούν εκείνα τα πολύ βαθιά συναισθήματα, τα οποία είναι ικανά να πυροδοτήσουν την άγρια και παθιασμένη φύση σου, που δύσκολα μπορείς κι εσύ ο ίδιος με την ισορροπήσεις ή να την κατευνάσεις. Για σένα του τρίτου δεκαημέρου, μ’ εκείνο το πρόσωπο από το παρελθόν, με το οποίο φαίνεται ότι δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει ούτε το δικό σου συναίσθημα αλλά ούτε και το δικό του, μπαίνετε σε μια διαδικασία, η οποία χρειάζεται μεγάλη υπομονή και ψυχραιμία, γιατί τα αποτελέσματά της δεν είναι σίγουρο πως είναι και αυτά που θέλετε να έχετε… Είναι πολύ πιθανό ένας κύκλος να κλείσει και μάλιστα με πολύ ξαφνικό τρόπο και χωρίς να το περιμένεις. Και επειδή, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν είσαι ακόμα έτοιμος να δώσεις ένα οριστικό τέλος, φρόντισε να κρατήσεις μία πόρτα ανοιχτή, γιατί πολύ πιθανό να θελήσεις να την ξαναχτυπήσεις! Το καλύτερο σενάριο γράφεται για σένα του δεύτερου δεκαημέρου, αφού νέες ερωτικές ιστορίες εμφανίζονται στη ζωή σου, χαρίζοντάς της απόλαυση, αλλά και τροφοδοτώντας την με μοναδικά συναισθήματα, που έχεις ανάγκη!

ΥΓ. Με τον Κριό το μεταξύ σας ομολογουμένως βρίσκεται σε μία βάση, που πολύ εύκολα μπορεί να σπάσει, γι’ αυτό και χρειάζεται πολλή προσοχή και από τους δύο σας. Με τον Ιχθύ αλλά και τον Καρκίνο το συναίσθημα που ανταλλάσσεις είναι συγκλονιστικό! 

ΙΧΘΕΙΣ
Αλλαγή προτεραιοτήτων και κατευθύνσεων!
Ένας νέος κύκλος έρχεται να σε προβληματίσει, αλλάζοντας τις προτεραιότητές σου, στο τι είναι σημαντικό και τι όχι. Σου δίνει την δυνατότητα να ορίσεις με έναν πιο ενεργό τρόπο τις εξελίξεις το διάστημα αυτό. Είναι μια περίοδος με πολλά γεγονότα, τα οποία θα σε αναγκάσουν να δεις τα πράγματα με ένα πιο ξεκάθαρο βλέμμα, μια και ο κύκλος αυτός έχει έντονα οικονομικά σκαμπανεβάσματα, τα οποία με ένα τρόπο έρχονται να σε προβληματίσουν, αλλά και να αναγκάσουν να αναθεωρήσεις και τις μέχρι τώρα κινήσεις σου. Για εσένα του τρίτου δεκαημέρου, ενδεχομένως μια ιστορία που παίζεται στο παρασκήνιο αφενός εγείρει πολύ έντονα συναισθήματα, αφετέρου δημιουργεί και δυνατές διλημματικές καταστάσεις, οι οποίες συχνά σε κάνουν να χάσεις τον ύπνο σου. Βεβαίως, η ιστορία δεν έχει πάρει ακόμα την τελική της μορφή και το σίγουρο είναι πως έχει ακόμα δύσκολο δρόμο μπροστά της, αλλά και με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, μια και οι ιστορίες αυτές έχουν έντονο πάθος, που διεγείρει τον συναισθηματικό σου κόσμο. Αυτό, από τη μια μπορεί να σε ανεβάζει στα ύψη, από την άλλη όμως σου δημιουργεί και πολύ μεγάλα ερωτηματικά! Για εσένα του δεύτερου δεκαημέρου, το κλίμα δεν είναι απλά καλύτερο… είναι μοναδικό, μια και ο έρωτας έρχεται να χτυπήσει τη δική σου πόρτα, φέρνοντας μοναδικά δώρα στη ζωή σου. Ένα πρόσωπο έρχεται να σου προσφέρει συναρπαστικές συγκινήσεις και να αλλάξει το τοπίο των συναισθημάτων σου, εκτοξεύοντάς τα!

ΥΓ. Με έναν άλλον Ιχθύ αλλά και με τον Καρκίνο, ο έρωτας αποκτά ένα άλλο πρόσωπο, γίνεται πιο ζεστός, πιο βαθύς, πιο δοτικός, ταιριάζοντας απόλυτα με τη δική σου φύση και τις ανάγκες σου


astrologos.gr