______

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γονείς μεγαλώνουν τον γιο τους σαν κορίτσι για να είναι ευτυχισμένος

Ο μικρός Paddy, κάνει βόλτα στο δρόμο με το μωβ ποδηλατάκι του, φοράει μια μίνι τζιν φούστα, ο αέρας του φυσά τα μακριά, καστανά μαλλιά του και μοιάζει σαν όλα τα άλλα κοριτσάκια. Όταν όμως η μαμά του  φωνάζει τον γιο της με το όνομά του, αρκετοί είναι αυτοί που την κοιτούν παράξενα.
Ο εξάχρονος Paddy είναι αποφασισμένος να ζήσει σαν κορίτσι και οι γονείς του μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισαν να τον αφήσουν να κάνει αυτό που θέλει και θεωρούν ότι πήραν την σωστή απόφαση.
«Αν δεν αρέσει στους άλλους καλά θα κάνουν να το χωνέψουν», λέει ο Paddy, ενώ η μητέρα του είναι πάντα δίπλα του και τον στηρίζει.
«Είναι το παιδί μας και δεν θα πρέπει να ντρέπεται γι’ αυτό που είναι. Τον αγαπάμε είτε είναι αγόρι, είτε είναι κορίτσι», λέει.
Ο μικρός Paddy ήταν μόλις δύο ετών όταν οι γονείς του παρατήρησαν ότι θέλει να παίζει περισσότερο με κούκλες, του αρέσουν τα κοριτσίστικα παραμύθια και λατρεύει το ροζ χρώμα.
Αρχικά, το ζευγάρι που έχει άλλα δύο παιδιά δικά του και άλλα έξι από άλλες σχέσεις, νόμιζε ότι ο μικρός περνά απλά μια φάση.
«Του άρεσε να φοράει τις μπλούζες μου σαν φορέματα και έτρεχε μέσα στο σπίτι με μια πετσέτα στο κεφάλι, κάνοντας ότι έχει μακριά μαλλιά. Αρχικά γελάγαμε με τα καμώματά του, όμως όσο μεγάλωνε εκδήλωνε την θηλυκότητά του όλο και περισσότερο», είπε η μητέρα του.
Επί δύο χρόνια ο  μικρούλης την παρακαλούσε να του αγοράσει ένα φόρεμα και τελικά εκείνη ενέδωσε.
«Όταν είδαμε πόσο ευτυχισμένος ήταν με το φόρεμα αποφασίσαμε να του αγοράσουμε μερικά ακόμα», είπε η μητέρα του, ο πατέρας του όμως παραδέχθηκε ότι στην αρχή του ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθεί.
«Περίμενα ότι θα του άρεσαν τα αυτοκινητάκια, ο Μπομπ ο μάστορας, αλλά δεν συνέβη. Μου ήταν δύσκολο να τον βλέπω να φοράει φούστες, αλλά όταν ντύνεται σαν κορίτσι, ο Paddy είναι ο εαυτός του», είπε.
Ήδη οι γονείς του, τον πήγαν σε ένα παιδοψυχολόγο, αφού ανησυχούν για το πώς θα διαχειριστεί την κατάστασή του στο μέλλον, ενώ είναι σε επαφή και με μια κλινική που βοηθά τα παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα ταυτότητας.
"Κατά βάθος εύχομαι, μεγαλώνοντας ο Paddy να αλλάξει γνώμη και να αποφασίσει να ζήσει σαν άνδρας γιατί θα είναι πολύ πιο εύκολο για εκείνον. Αλλά μάλλον κάτι τέτοιο δεν θα γίνει", είπε η μαμά του.
Ήδη θέλει να πάει στο σχολείο ως κορίτσι και όταν οι γονείς του, του λένε ότι τα άλλα παιδάκια θα τον κοροϊδεύουν, εκείνος απλά λέει ότι δεν τον νοιάζει.
Η μητέρα του φοβάται μήπως ο γιος της πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας, όμως ο μικρούλης είναι αποφασισμένος να πετύχει αυτό που θέλει. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...