Φρέσκα spring rolls, δροσερά και τραγανά!
Υλικά
φασόλια - 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα, χάντρες ή «μπαρμπούνια»
καλαμπόκι - 1 φλιτζάνι σπόρια, ψημένα στα κάρβουνα
πιπεριά - 1 πράσινη, κομμένη σε μικρές φέτες
αβοκάντο - 1, καθαρισμένο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
μαϊντανός - ½ φλιτζάνι, ψιλοκομμένος
λάιμ - χυμός από ½
πάπρικα - 1 κ.γ.
φύλλα spring rolls - 8
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα φασόλια, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το χυμό λάιμ και την πάπρικα.
Κόβουμε την πιπεριά και το αβοκάντο.
Φτιάχνουμε τα wraps βάζοντας στο κάθε ρυζόφυλλο: 2 κ.σ. από το μίγμα καλαμποκιού/φασολιού, λίγες φέτες πιπεριάς και λίγες αβοκάντο.
Από το toarkoudi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Εδώ σχολιάζεις εσύ!