______

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Μεξικάνικα wraps με αβοκάντο, πιπεριά και καλαμπόκι

Φρέσκα spring rolls, δροσερά και τραγανά!

Υλικά


    φασόλια - 1 φλιτζάνι μαγειρεμένα, χάντρες ή «μπαρμπούνια»
    καλαμπόκι - 1 φλιτζάνι σπόρια, ψημένα στα κάρβουνα
    πιπεριά - 1 πράσινη, κομμένη σε μικρές φέτες
    αβοκάντο - 1, καθαρισμένο, κομμένο σε λεπτές φετούλες
    μαϊντανός - ½ φλιτζάνι, ψιλοκομμένος
    λάιμ - χυμός από ½
    πάπρικα - 1 κ.γ.
    φύλλα spring rolls - 8 

Εκτέλεση


Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τα φασόλια, το καλαμπόκι, το μαϊντανό, το χυμό λάιμ και την πάπρικα.

Κόβουμε την πιπεριά και το αβοκάντο.

Φτιάχνουμε τα wraps βάζοντας στο κάθε ρυζόφυλλο: 2 κ.σ. από το μίγμα καλαμποκιού/φασολιού, λίγες φέτες πιπεριάς και λίγες αβοκάντο.

Από το toarkoudi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...