______

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ορίστε πώς θα εμπλουτίσεις το... σεξουαλικό σου λεξιλόγιο για να πάρεις "ΑΡΙΣΤΑ" στο κρεβάτι!!!

Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα επιλογής για το πότε, πως και με ποιον θέλει να κάνει έρωτα. Κάθε άνθρωπος δικαιούται την ικανοποίηση. Μπορεί όμως να τα εκφράσει επαρκώς με το σωστό λεξιλόγιο;
Τα ταμπού γύρω από το σεξ έχουν δυσχεράνει την επικοινωνία μεταξύ δυο ερωτικών συντρόφων. Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν πρόκειται να μιλήσουν για το σεξ, είτε αποφεύγουν τις σε βάθος συζητήσεις είτε έχουν συνδέσει τις ερωτικές λέξεις με αυτό που αποκαλείται «χυδαίο». Το αποτέλεσμα είναι ένα ανεπαρκές σεξουαλικό λεξιλόγιο, που δεν επιτρέπει σε κανέναν από τους δυο να εκφράσουν αυτό που πραγματικά επιθυμούν κι αισθάνονται.

Η οπτική γωνία της γυναίκας

Οι γυναίκες συνήθως, ως πιο ρομαντικά όντα, ζουν με την ελπίδα, πως το έτερο ήμισυ τους θα αντιληφθεί τις ανάγκες τους και θα τις προβλέψουν με ακρίβεια. Αποφεύγουν να πουν ή να δείξουν τι τους ευχαριστεί κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής. Περιμένουν έτσι με σιγουριά μια ικανοποίηση, που πολλές φορές δεν έρχεται τελικά.

Η οπτική γωνία του άντρα

Οι άντρες επιζητούν όχι μόνο τη δική τους ικανοποίηση, αλλά και αυτή της συντρόφου τους. Σε μια προσπάθεια ανακάλυψης των αναγκών της γυναίκας, μιας και η ίδια δεν καθοδηγεί, μπορεί να πέσουν θύματα ενός άδικου χαρακτηρισμού. Δηλαδή, να διαλέξουν μια λανθασμένη κίνηση, που θα είναι αντίθετη προς τις προτιμήσεις της συντρόφου τους. Όμως και οι ίδιοι αρκετές φορές διστάζουν ως εραστές να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους.

Πως θα εμπλουτίσεις το σεξουαλικό λεξιλόγιο

Προκειμένου να βελτιώσεις την επικοινωνία που έχεις με το σύντροφό σου στο σεξ, θα πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο έκφρασής σου. Μην ξεχνάς, πως εκτός από το καθημερινό λεξιλόγιο, υπάρχει ένα ακόμα δυνατό όπλο, η γλώσσα του σώματος.

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να πουν με λέξεις αυτό που χρειάζονται ή αισθάνονται, για αυτό καταφεύγουν στη γλώσσα του σώματος. Μπορείς να οδηγήσεις εσύ το χέρι του συντρόφου σου στο σημείο που θέλεις ή να του υποδείξεις την κίνηση που σε διεγείρει.

Αν πάλι προτιμάς να εκφράζεσαι και λεκτικά, να θυμάσαι, ότι το «μου αρέσει» ή «δε μου αρέσει» διευκολύνουν σημαντικά τη διαμόρφωση της σχέσης σου και την ερωτική επαφή. Δεν είναι η άρνηση που ενδέχεται να πληγώσει έναν από τους δυο, αλλά  ο τρόπος με τον οποίο την εκφράζεις.
faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...