______

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2016

Βγάλε χρήματα με 10 παράξενους και έξυπνους τρόπους

1. Πούλα τα μαλλιά σου

Σίγουρα το να πουλήσεις νεφρά και συκώτια, θα πάρεις πολλά περισσότερα χρήματα, όμως επειδη είναι παράνομο και επικίνδυνο, καλύτερα να πουλήσεις τις τρίχες σου. Μπορείς να πουλήσεις τα μαλλιά σου για πολλά χρήματα, ανάλογα το μήκος, το φάρδος, το χρώμα και την αγνότητα και μπορείς να βγάλεις μέχρι και 3.000 ευρώ. Μία από τις πολλές ιστοσελίδες αγοραπωλησίας μαλλιών σε ολόκληρο τον κόσμο είναι και αυτή: www.hairsellon.com

2. Βρες μια ανάγκη που δεν έχει υπηρεσία να την καλύψει

Θα σου φανεί αστείο και όμως είναι αληθινό. Ένα παντρεμένο ζευγάρι ο Τζέικομπ και η Σούζαν ξεκίνησαν στις ΗΠΑ, μια δίκη τους μικρή επιχείρηση από το ίντερνετ, με σκοπό να καθαρίζουν περιττώματα σκύλων. Στην αρχή ήταν με μια σκούπα και ένα φαράσι και τωρα έχουν ολόκληρο στόλο από αυτοκίνητα. Μπορείς να δεις την ιστοσελίδα τους εδώ: www.doodycalls.com. Ξεκίνησε λοιπόν κάτι παρόμοιο που δεν υπάρχει. Δημιούργησε μια ιστοσελίδα και ξεκίνα να πουλάς μια παράξενη υπηρεσία όπως, να μαγειρεύεις φαγητά που σου ζητάνε οι πελάτες ζωντανά, για να δουν πως το κάνεις. κάνε μια μικρή επιχείρηση! Σκέψου κάτι!!!

3. Νοίκιασε το πάρκινγκ σου

Αν έχεις πάρκινγκ που δεν χρησιμοποιείς ή ακόμα και να χρησιμοποιείς , μπορείς να το νοικιάσεις με το μηνά σε κάποιον άλλον, είτε μέσω αγγελίας, είτε μέσω γνωστού, είτε μέσω αφίσας στα δέντρα και τις κολώνες της γειτονιάς. Αν είναι να παίρνεις ένα μηνιαίο εισόδημα, αξίζει να ψάχνεις σε όλη την γειτονιά για να παρκάρεις το δικό σου αυτοκίνητο.

4. Πούλα στο διαδίκτυο κάτι χειροποίητο

Φτιάχνεις τσάντες, κοσμήματα, ρούχα και άλλα αντικείμενα μόνος σου; Μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου πουλώντας τα στην ιστοσελίδα www.etsy.com, που φιλοξενεί αντικείμενα από δημιουργούς όλου του κόσμου. Φυσικά μπορείς να τα πουλήσεις και στο e-bay, αλλά ακόμα και να φτιάξεις την δική σου ιστοσελίδα.

5. Νοίκιασε ένα δωμάτιο του σπιτιού σου στο AirBnb

Ειδικά αν είσαι κοντά σε τουριστική περιοχή ή στο κέντρο της πόλης, μπορείς να νοικιάσεις σε πολύ καλή τιμή το δωμάτιο σου, ή ακόμα και το σαλόνι σου στο www.airbnb.gr. Έχε στο νου σου ότι πρέπει να είσαι κάλος οικοδεσπότης, ώστε οι πελάτες να αφήσουν καλή κρητική.

6. Γίνε ξεναγός

Αν έχεις τρέλα με την μαγειρική, με την ιππασία, με τις βόλτες στα νυχτερινά μαγαζιά, με τα μουσεία, ακόμα και με το ψάρεμα, ξενάγησε κόσμο πάνω σε αυτές τις δραστηριοτητες και όποιες ακόμα έχεις φανταστεί, μέσα στην πόλη σου, μέσω της κοινότητας www.dopios.com. Όρισε μόνος σου την τιμή σου και καλή επιτυχία.

7. Κάνε ένα ανώμαλο βίντεο και πούλησε το

Μπορείς να κάνεις ένα πορνό και να το πουλήσεις στο www.uploadporn.com (δεν βάζουμε link για ευνόητους λόγους), ή ένα φετίχ που έχει ακόμα περισσότερα χρήματα και να το πουλήσεις στα website: Clips4Sale.com, kinkbomb.com και το clipvia.com

8. Γίνε freelancer

Έχεις φοβερά προσόντα αλλά όχι δουλειά; Κανένα πρόβλημα, με την υπηρεσίαfreelancer, μπορείς να βρεις δουλειές με βάσει τις δεξιότητες σου. Επίσης, αν έχετε κάποιο project στο μυαλό σας, κάποιος μπορεί να σας βοηθήσει, αλλά ακόμα και αν έχετε μια επιχείρηση και χρειαζόσαστε προσωπικό με πολύ χαμηλό μισθό, μέσω ίντερνετ.

9. Απλά ζήτησε χρήματα

Αν δεν ζητήσεις κανένα τεράστιο πόσο, υπάρχει πιθανότητα για οποιονδήποτε λόγο να πάρεις τα λεφτά που θα ζητήσεις στο www.indiegogo.com. Αν όμως έχεις στο μυαλό σου κάτι πρωτότυπο, όπως μια τεχνολογική καινοτομία, θα είναι ακόμα καλύτερα.

10. Γίνε φωτογράφος (Αν δεν είσαι ήδη)

Βγάλε τις πιο έξυπνες και επίκαιρες φωτογραφίες, για να τις πουλήσεις στις 10 καλύτερες ιστοσελίδες του διαδικτύου, στις καλύτερες τιμές. Όσο πιο επίκαιρες η καλλιτεχνικές, τόσο πιο πολλά χρήματα. Δεν χρειάζεται να είσαι και ο απόλυτος επαγγελματίας, αρκεί να έχεις φαντασία ή να βρεθείς στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Οι σελίδες είναι:

EXTRA Τρόπος. Τζόγος

Κι όμως λένε πως καμιά φορά σου έρχονται χρήματα από εκεί που δεν το περιμένεις. Πάιζε λοιπόν που και που Τζόκερ και στοίχημα και δοκίμασε και την τύχη σου στο καζίνο, στην ρουλέτα, παίζοντας κόκκινο μαύρο. Ίσως να είσαι τυχερός και τα βάσανα σου να τελειώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...