______

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Οι 10 καλύτερες μάρκες στα γυαλιά ηλίου 2016

Τα γυαλιά ηλίου είναι ένα αξεσουάρ μόδας το οποίο προστατεύει τα μάτια μας από τον ήλιο αλλά και από την ακτινοβολία και το μπλε φως το οποίο προκαλεί σοβαρή ζημιά στα μάτια. Οι οφθαλμίατροι προτείνουν να προστατεύουμε τα μάτια μας χρησιμοποιώντας αξιόπιστα γυαλιά ηλίου κάθε φορά που βγαίνει ο ήλιος για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε τα μάτια μας από την υπεριώδη ακτινοβολία.
Υπάρχουν εκατοντάδες μάρκες διαθέσιμες στην αγορά, οι οποίες διαθέτουν μια ποικιλία από γυαλιά ηλίου όπως Aviator, Oversized, Shutter Shades, Wayfarer και Wrap-around. Όταν μιλάμε για τα πιο δημοφιλή και καλύτερα αξεσουάρ για τα μάτια, κάποια ονόματα μας έρχονται στο μυαλό λόγω του στυλ, του σχεδιασμού και της ποιότητας τους.

Τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για φέτος το καλοκαίρι!


Burberry

Burberry
Ο Βρετανικός οίκος μόδας ειδικεύεται στα αξεσουάρ μόδας, τα γυαλιά ηλίου, τα αρώματα και τα καλλυντικά, και θεωρείται μια από τις καλύτερες μάρκες για γυαλιά ηλίου αλλά και η πιο πολύτιμη μάρκα στον κόσμο. Η πολυτελής μάρκα προσφέρει υπέροχα σχέδια υψηλής ποιότητας και χάρης ενώ παράλληλα είναι άνετα και αξιόπιστα. Τα ελκυστικά και όμορφα γυαλιά έχουν γίνει αγαπητά από άνδρες και γυναίκες ενώ έχει και ειδικά προϊόντα για κάθε φύλο. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και μία μάρκα που προτιμούν όλοι.

Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana
Η εταιρεία ιδρύθηκε από τους Ιταλούς σχεδιαστές Domenico Dolce και Stefano Gabbana και είναι μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στον κόσμο καθώς προσφέρει ποιοτικά προϊόντα στους πελάτες της. Τα μοδάτα και με στυλ γυαλιά ηλίου είναι το ίδιο δημοφιλή μεταξύ ανδρών και γυναικών επειδή τα σχέδια και η ποιότητα τους δεν συγκρίνονται με καμία άλλη εταιρεία.

Versace

Versace
Η Versace είναι μια μάρκα για μοντέρνους άντρες και γυναίκες που τους αρέσει να γοητεύουν καθώς διαθέτει ένα μοναδικό στυλ το οποίο διακρίνεις εύκολα. Η ιταλική εταιρεία μόδας προσφέρει τη δυνατότητα online αγοράς πολυτελών γυαλιών ηλίου για άντρες και γυναίκες. Για αυτό το λόγο έχει προστεθεί στη λίστα με τις κορυφαίες μάρκες σε όλο τον κόσμο αφού διαθέτει κομψότητα και υλικά υψηλής ποιότητας.

Prada

Prada
Τα Prada είναι ακόμη ένας δημοφιλής Ιταλικός οίκος μόδας με βάση το Μιλάνο και ιδρύθηκε από τον Mario Prada το 1913. Έγινε ένας από τους κυριότερους οίκους μόδας μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες λόγω της συλλογής του που προσφέρει έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Τα γυαλιά ηλίου Prada είναι δημοφιλή πολυτελή προϊόντα και τα αγοράζουν άνδρες και γυναίκες εξαιτίας των ξεχωριστών σχεδίων και της κομψότητας των γυαλιών. Τα γυαλιά αυτά διαθέτουν μοδάτα προϊόντα διακοσμημένα με μοντέρνα χαρακτηριστικά και ποιοτικά υλικά.

Armani

Armani
Ο Ιταλικός οίκος μόδας Armani ιδρύθηκε από τον Giorgio Armani και διαθέτει τα προϊόντα του σε όλο τον κόσμο. Θεωρείται μια δημοφιλής μάρκα γυαλιών και τα προϊόντα της δημιουργούνται από γνωστούς σχεδιαστές που συνεργάζονται με τον Armani και κάνουν τα γυαλιά ηλίου αξεσουάρ μόδας σε όλο τον κόσμο. Το εκπληκτικό του στυλ και τα όμορφα σχέδια του θεωρούνται άνετα για το πρόσωπο και τα μάτια εξαιτίας της υψηλής ποιότητας των υλικών και της παραγωγής που την καθιστά μία από τις καλύτερες μάρκες σε όλο τον κόσμο.

Gucci

Gucci
Η Gucci, μια από τις μεγαλύτερες σε πωλήσεις Ιταλική μάρκα, προσφέρει προϊόντα μόδας και δερμάτινα σε όλο τον κόσμο. Η μάρκα ανήκει στη Γαλλική εταιρεία Kering ενώ τα κεντρικά της γραφεία είναι στη Φλωρεντία, στην Ιταλία. Η Gucci παράγει διάφορα προϊόντα, αλλά τα γυαλιά ηλίου είναι από τα πιο δημοφιλή. Τα δημιουργικά και πρωτοποριακά προϊόντα εκπληρώνουν τις επιθυμίες ανδρών και γυναικών και γι’ αυτό είναι μια μάρκα που προτιμούν και τα δύο φύλα.

Fendi

Fendi
Η πολυεθνική και πολυτελής μάρκα Fendi προσφέρει γυαλιά ηλίου τα οποία μπορείς εύκολα να ξεχωρίσεις λόγω της αδιαμφισβήτητης χάρης και του στυλ της Ιταλικής μάρκας, η οποία στοχεύει να εκπλήσσει και να τραβήξει το ενδιαφέρον όλων. Ο Ιταλικός οίκος μόδας έχει μια συλλογή από γυαλιά τα οποία σου δίνουν την αίσθηση ενός πολυτελούς τρόπου ζωής συνδυασμένο με εκλεπτυσμένο στυλ. Η Fendi έχει γίνει η καλύτερη μάρκα για γυαλιά ηλίου σε όλο τον κόσμο καθώς προσφέρει ποιότητα και κομψότητα.

Maui Jim

Maui Jim
Η Αμερικάνικη εταιρεία γυαλιών Maui Jim έχει ως θέμα τη Χαβάη και τον ωκεανό. Η Maui Jim ειδικεύεται στα γυαλιά και κυρίως στα γυαλιά ηλίου που χρησιμοποιούνται στην παραλία κάνοντας τη την πιο δημοφιλή μάρκα στον κόσμο εξαιτίας της εκπληκτικής τους κατασκευής και ποιότητας. Η συγκεκριμένη μάρκα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε γυαλιά ηλίου τα οποία διαθέτουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και σχέδια ακόμη και στα χρώματα και στους φακούς, κάτι που δεν προσφέρουν οι άλλες εταιρείες που διαθέτουν τέτοια προϊόντα.

Ray Ban

Ray Ban
Η Ray Ban, μία από τις πιο διάσημες μάρκες στα γυαλιά, ιδρύθηκε από την Αμερικάνικη εταιρεία Bausch & Lomb το 1937. Η Ray Ban είναι κυρίως διάσημη για τα Aviator και Wayfarer στυλ στα γυαλιά ηλίου ενώ η εταιρεία προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία γυαλιών με σεβασμό στο στυλ, τα υλικά, τους φακούς και το στυλ. Γι’ αυτό το λόγο είναι μία από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στον κόσμο. Η συλλογή της Ray Ban θεωρείται ως αυτή που αντέχει περισσότερο στο χρόνο εξαιτίας των ποιοτικών υλικών και των υψηλών προδιαγραφών κατά την παρασκευή των γυαλιών.

Oakley

Oakley
Με βάση της την περιοχή Foothill Ranch, στην Καλιφόρνια, η εταιρεία Oakley ειδικεύεται στον αθλητικό εξοπλισμό αλλά παράλληλα παράγει και διάφορα αξεσουάρ μεταξύ των οποίων και γυαλιά ηλίου. Η Oakley θεωρείται η κορυφαία μάρκα για γυαλιά ηλίου στον κόσμο. Τα περισσότερα προϊόντα της έχουν κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι αθλητές κατά τον αγώνα. Η αξιοπρεπή και ελκυστική εμφάνιση των σχεδίων του και η εύχρηστη συλλογή έχει κάνει την μάρκα την πιο γνωστή στην αγορά.
http://fashionmagazino.blogspot.gr/2016/02/10-2016_24.html?m=1

1 σχόλιο:

  1. Πόσο άλλαξε η μόδα σε 3 μόλις χρόνια αλλά τα επώνυμα αυτά γυαλιά ηλίου ακόμα κυκλοφορούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...