______

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Λαμία: Τσακώθηκαν στην πλατεία Ελευθερίας - Βρισιές και απειλές με πρωταγωνιστές δύο ανήλικα παιδιά

Κανείς δεν περίμενε ότι θα γινόταν τέτοιος χαμός για μια «χαζομάρα»...


Μέχρι και μια ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο για να χωρίσει τα δύο ανήλικα παιδιά αλλά και τους γονείς τους!
Όλα όσα ακολουθούν μας τα κατήγγειλαν μάρτυρες που ήταν παρών σε όλο το σκηνικό:

Σύμφωνα λοιπόν με τις μαρτυρίες τους:

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 17χρονος άρχισε να μιλά προσβλητικά για τη κολλητή του 16χρονου και έτσι ξεκίνησε μια λογομαχία αρχικά στην πλατεία Ελευθερίας και κατέληξαν το «καράβι» μπροστά από το Δημαρχείο για να «λύσουν» τις διαφορές τους.
Εκτός των δύο νεαρών, μαζί τους και πάρα πολλά άλλα παιδιά φίλοι και συμμαθητές τους.

Ο ένας από δύο νεαρούς ειδοποίησε τον πατέρα του κάτι που τρομοκράτησε τον άλλον νεαρό και τράπηκε σε φυγή.

Ο πατέρας του παιδιού όταν έφτασε, αντί να ηρεμήσει και να μαλώσει τον γιο του για τα «καμώματα» του, εκνευρίστηκε περισσότερο γιατί δεν βρήκε το άλλο νεαρό. Ο γονιός αυτός αξίζει να προσθέσουμε ότι είναι εκπαιδευτικός και με την απειλή της ζώνης που κρατούσε στα χέρια του, «απείλησε» άλλα παιδιά για να του μαρτυρήσουν που είχε πάει ο νεαρός. Τα σκηνικό είχε μεταφερθεί πια μπροστά στο κινηματογράφο Γαλαξία στην πλατεία Ελευθερίας.

Ο πατέρας με τη ζώνη, φώναζε ποιος είναι με το μέρος του άλλου που κορόιδευε το γιο του και όταν αποκρίθηκε κάποιος λέγοντας «εγώ είμαι με το μέρος του άλλου», τον πήρε «σηκωτό» στη στοά του κινηματογράφου, απειλώντας τον.

Ευτυχώς μεσολάβησε ο γιος του όπου τον διαβεβαίωσε ότι δεν ευθύνεται για κάτι και να τον αφήσει ήσυχο, κάτι που έγινε.

Δυστυχώς η βραδιά δεν «ηρέμησε» μιας και μετά από δέκα λεπτά εμφανίστηκε ο νεαρός που είχε τσακωθεί ο γιος του.

Ο πατέρας άρχισε να τον κυνηγά με τη ζώνη στα χέρια, καταμεσής του δρόμου και της πλατείας. Το παιδί φανερά τρομοκρατημένο, έτρεξε να κρυφτεί και κάλεσε τον δικό του πατέρα, όπου και έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Ενας νέος καυγάς ξεκίνησέ μεταξύ των δύο γονιών και με τη βοήθεια ευτυχώς της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και περαστικών τα πνεύματα ηρέμησαν.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατήγγελλαν στο MAG24 μαθητές και φίλοι των παιδιών, όλα τα παραπάνω εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών και θαμώνων των γύρω μαγαζιών της πλατείας.

Αν όλα όσα μας περιέγραψαν έγιναν έτσι ακριβώς, τότε και στη Λαμία το Bulling καλά κρατεί και ακόμα χειρότερα με την προτροπή των γονιών….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...