______

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ! Καλλιστεία για την ανάδειξη της Μις... Ναζί! (PHOTOS)

Ρώσοι και Ουκρανοί νεοναζί, νοσταλγοί του Γ’ Ράιχδι οργανώνουν διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της πιο σέξι Ναζίστριας...

Νοσταλγοί του Αδόλφου Χίτλερ διοργανώνουν σε ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης έναν διαγωνισμό ομορφιάς για την ανάδειξη της “Miss Ostland” (όπως αποκαλούσαν οι Ναζί τις κατεχόμενες περιοχές της Βαλτικής και της ανατολικής Πολωνίας).

Στους όρους συμμετοχής, αναφέρεται ξεκάθαρα πως αφορά γυναίκες που ασπάζονται τη ναζιστική ιδεολογία και θα πρέπει να γράψουν γιατί τιμούν το Γ’ Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ.

Μέχρι στιγμής, δημοφιλέστερη υποψήφια είναι η Κάτια Σκρέντοβα από τη Λευκορωσία, η οποία υποστηρίζει ότι λατρεύει τον Χίτλερ για τη φιλοσοφία του σχετικά με την «ιδανική κοινωνία».

Νεοναζί - Διαγωνισμός Μις Χίτλερ



Νεοναζί - Διαγωνισμός Μις Χίτλερ

Ψηλά στις προτιμήσεις βρίσκεται η Ιρίνα Ναγκρεμπέτσκαγια από την Ουκρανία, η οποία έγραψε: «Μην ξεχνάτε! Αδόλφος είναι το όνομά του και είναι αθάνατος».

Νεοναζί - Διαγωνισμός Μις Χίτλερ

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα κερδίσει ένα κόσμημα από την εταιρεία «Magic Workshop», που κατασκευάζει ρέπλικες των συμβόλων του ναζιστικού καθεστώτος.

Νεοναζί - Διαγωνισμός Μις Χίτλερ

Νεοναζί - Διαγωνισμός Μις Χίτλερ
pireasnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...