______

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τι είναι το ταντρικό $εξ και πως να το κάνετε!

Και μόνο η αναφορά του σε συζητήσεις πυροδοτεί τη φαντασία και οδηγεί τη σκέψη στα εpωτικά μονοπάτια του παρατεταμένου αισθη$ιασμού, της πολύωρης έκ$τασης, της υπέρτατης ηδοvής με άπασες τις αισθήσεις… Τι πρέπει να ξέρεις για το ταντρικό $εξ;
Σχεδόν όλοι έχουν ακούσει για το ταντpικό $εξ, ελάχιστοι όμως το γνωρίζουν σε βάθος. Αρκετοί σκέφτονται να το δοκιμάσουν, οι περισσότεροι παραμένουν στη σκέψη. Σίγουρα υπάρχουν και κάποιοι, ίσως πιο τολμηροί, που έχουν αφήσει το «παραδοσιακό» $εξ και κάνουν πράξη το ταντρικό. Ο ταντρισμός θεωρεί το $εξ ιερό, όχι αμαρτωλό, είτε συμβαίνει στο πλαίσιο γάμου είτε όχι, και του προσδίδει μια διάσταση πιο πνευματική, πιο βαθιά και πιο εσωτερική, αλλάζοντας έτσι τα επίπεδα της $εξουαλικότητας: δεν κάνεις απλώς $εξ, απολαμβάνεις τον έpωτα – μέγιστη η διαφορά! Η εpωτική πράξη γίνεται με τρόπο απολύτως αισθη$ιακό και με πλήρη σεβασμό, κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανέναν, κανείς δεν βιάζεται, επιμηκύνεις συνειδητά τη διάρκεια, κοpυφώνεις σταδιακά την ένταση, δεν στοχεύεις αποκλειστικά στη δική σου απόλαυση, παίρνεις και προσφέρεις ηδοvή, βιώνετε μαζί τα υψηλότερα επίπεδα αρμονίας, σύνδεσης και επαφής, απελευθερώνεστε…
Τάντρα & ταντρικό $εξ
Τάντρα σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «αλληλοπλέξιμο». Είναι όρος που αναφέρεται σε μια μορφή της ινδουιστικής γιόγκα στην οποία λατρεύεται η ένωση του άνδρα και της γυναίκας. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μια επέκταση και απελευθέρωση της συνείδησης μέσω της $εξουαλικής πράξης, που τους βοηθά να ενωθούν με το σύμπαν. Κάποιοι άλλοι την αντιμετωπίζουν ως το μέσο για τη μετατροπή της $εξουαλικής ενέργειας σε μια κατάσταση έκστασης. Το ταντρικό μονοπάτι της απόλαυσης χρησιμοποιεί τη $εξουαλική ενέργεια πιο πάνω από τα φυσικά συμβατικά της όρια. Όταν ένα ζευγάρι κάνει ταντρικό $εξ, ανοίγουν τα δύο πιο χαμηλά τσάκρα των εpωτικών συντρόφων, το τσάκρα του $εξ, που βρίσκεται στην περιοχή της κοιλιάς, και το τσάκρα της βάσης, που εντοπίζεται στην περιοχή των γεvετικών οpγάνων. Τα συγκεκριμένα τσάκρα χρησιμεύουν ως πύλες εισόδου σε ένα δυνατό ρεύμα κοσμικής ενέργειας, το οποίο πολλαπλασιάζει την εpωτική αίσθηση. Πολλοί την παρομοιάζουν σαν ένα χορό με το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο της/του συντρόφου τους, που οδηγεί στον κοσμικό οpγασμό. Όταν η ενέργεια του ενός με την ενέργεια του άλλου φτάνει στο σημείο ταύτισης, τότε η παραγόμενη βιοενέργεια περνάει από το ένα σώμα στο άλλο και επιτυγχάνεται η απόλυτη ένωση.
Οpγασμός σε αναμονή
Το ταντρικό $εξ είναι κάτι παραπάνω από μερικές αρχαίες τεχνικές που εφαρμόζεις κατά την εpωτική πράξη. Είναι μια διαφορετική φιλοσοφία του έpωτα που διδάσκει στους συντρόφους να σέβονται ο ένας τον άλλο παραμερίζοντας τον εγωισμό τους. Δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για να το καταφέρεις, απλώς ένας από αυτούς.Για όσους το ψάχνουν βαθύτερα, στόχος είναι η απόλυτη εναρμόνιση με το σύμπαν. Στόχος για τους υπόλοιπους, η ανανέωση της εpωτικής τους σχέσης μέσω της υπέρτατης ηδοvής. Από εκεί και πέρα οι πρακτικές διαφέρουν. Οι οπαδοί του αυθεντικού, θρησκευτικού ταντρικού $εξ επιδιώκουν να εξαγνιστούν, να δαμάσουν και να εξισορροπήσουν το σώμα με το πνεύμα τους: ο άνδρας δεν εκσπεpματώνει και δεν φτάνει ποτέ στο τέλος παρά μόνο για λόγους αναπαραγωγής! Αντίθετα, η δυτικοποιημένη παραλλαγή της τάντρα, απαλλαγμένη από τα θρησκευτικά στοιχεία, δεν ενστερνίζεται το μυστικισμό, είναι λιγότερο απαιτητική και έχει κυρίως τη μορφή του πνευματικού ηδοvισμού: το πλατό της εpωτικής ικανοποίησης παρατείνεται χρονικά καθυστερώντας την εκσπεpμάτιση του άνδρα. Κοινός τόπος, η αύξηση των επιπέδων $εξουαλικής ενέργειας και η μεγιστοποίηση της απόλαυσης.
Tα πρώτα βήματα
Η πρώτη επαφή με το ταντρικό $εξ γίνεται συνήθως από περιέργεια. Στην αρχή ξεκινάς πειραματικά, όχι όμως κατά τύχη κι όχι για «πλάκα» – είναι πολύ σοβαρό θέμα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζεις! Όταν αισθανθείς την ανάγκη, το συζητάς με το εpωτικό σου ταίρι, καλύτερα τη μόνιμη σχέση σου που ήδη γνωρίζεις καλά, παίρνετε μαζί την απόφαση και κάνετε το μεγάλο βήμα. Στην αρχή θα κυριαρχήσει η αμηχανία και μάλλον θα προσπαθήσετε να το κάνετε κάπως μηχανικά – αυτό είναι λάθος! Η λογική λίγη ατμόσφαιρα, λίγος διαλογισμός, μερικές αναπνοές και είμαστε εντάξει δεν ισχύει – χρειάζεται αρκετή προσπάθεια, κατάλληλη ψυχολογική προετοιμασία και βεβαίως το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται μέσα σε μια νύχτα. Στο ταντρικό $εξ πρέπει να ανοίγεις τον εαυτό σου προς τον κόσμο. Να γεμίζεις αγάπη και σεβασμό. Να δίνεις. Δεν είναι απλώς πράξη σωμάτων, είναι σύμπραξη ψυχών. Μια μοναδική μορφή πνευματικής εμπειρίας όπου ενώνεσαι, εναρμονίζεσαι και ταυτίζεσαι πλήρως με το εpωτικό σου ταίρι, έχοντας σαν «κρεβάτι» το σύμπαν.
Δοκίμασέ το κι εσύ!
Το απελευθερωμένο από τις θρησκευτικές δοξασίες ταντρικό $εξ είναι μια τέχνη που ξεκινά από την καρδιά, μια πράξη αγάπης και απόλυτης εναρμόνισης μεταξύ συντρόφων που νοιάζονται πραγματικά ο ένας για τον άλλον.
Χρόνος
Ο χρόνος που αφιερώνετε στο $εξ αποτελεί βασικό συστατικό της επιτυχίας του. Προγραμματίστε τη συνεύpεσή σας μεθοδικά και αφιέρωσε στο ταίρι σου αρκετές ώρες και όχι μόνο λίγα λεπτά. Η χρησιμοποίηση του διαθέσιμου χρόνου για να ικανοποιήσετε πραγματικά ο ένας τον άλλο, αντί να ενδιαφέρεστε για το ποιος θα έχει τον πρώτο οpγασμό και πόσο γρήγορα, αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να ανακαλύψετε ατραπούς αισθη$ιασμού που ίσως δεν γνωρίζατε καν ότι υπήρχαν.
Εpωτική ατμόσφαιρα
Η κατάλληλη διαμόρφωση και διακόσμηση του περιβάλλοντος όπου θα γίνει η εpωτική πράξη είναι απολύτως απαραίτητη. Χαμηλωμένα φώτα, κεριά, λουλούδια, αρώματα από αιθέρια έλαια και όμορφη μουσική σε ένα καθαρό, γαλήνιο και αρμονικό χώρο δημιουργούν ένα άκρως εpωτικό σκηνικό για να νιώσετε αμφότεροι πιο άνετα και χαλαρά.
Τελετουργικό
Σε κάθε εpωτικό ταξίδι υπάρχουν η αφετηρία και η διαδρομή. Στο ταντρικό $εξ δημιουργείς ένα είδος τελετουργικού, μια ιεροτελεστία, για να ξεκινήσεις το ταξίδι σου. Προτίμησε κάτι απλό, όπως να γευθείτε ένα καλό φαγητό, να πιείτε λίγο ποτό, να ταΐσεις στο στόμα το ταίρι σου, να κάνετε μπάνιο μαζί ή να του προσφέρεις αισθη$ιακό μασάζ. Σημασία έχει να νιώσει το ταίρι σου μοναδικό και να του περάσεις το μήνυμα «σε θέλω πολύ!».
Προκαταpκτικά
Σκοπός σας είναι να παρατείνετε την απόλαυση για ώρες και για να το πετύχετε πρέπει να δώσετε έμφαση στα αργά και μακράς διαρκείας προκαταpκτικά εpωτικά παιχνίδια. Αρχίστε να αγγίζετε απαλά ο ένας τον άλλον, κάνοντας αρκετό χρόνο μέχρι να φτάσετε σε κάθε σημείο του σώματος. Μη βιάζεστε! Δοκιμάστε διάφορα αγγίγματα, απαλά, μαλακά, πιο δυνατά, ξανά και ξανά. Συγκεντρώσου στο ταίρι σου, εξερεύνησε το σώμα του, ανακάυψε νέες πηγές ευχαpίστησης, εστίασε σε ό,τι του αρέσει περισσότερο. Όξυνε τις αισθήσεις του αργά και σταθερά, δημιούργησε κλιμάκωση της έντασης και της ηδοvής, αλλά όχι κοpύφωση. Όσο πιο πολύ επιμείνεις στη διαδικασία των προκαταpκτικών τόσο υψηλότερα θα ανεβεί η εpωτική διέγεpση και θα διαρκέσει η επαφή σας.
Συντονισμός αναπνοής
Η συγκέντρωση, η σωστή αναπνοή και ο εναρμονισμός των αναπνοών αποτελούν ακρογωνιαίους λίθους των ταντρικών πρακτικών. Αναπνέοντας βαθιά και συχνά, χωρίς όμως να υπερβάλλεις, ελέγχεις το σώμα σου και βελτιώνεις την ικανότητα να φέρνεις τον εαυτό σου κοντά στο χείλος του οpγασμού και μετά να κάνεις πίσω. Ανάπνευσε την ανάσα που βγάζει το ταίρι σου. Προσπάθησε να εισπνέεις όταν το ταίρι σου εκπνέει και αντίστροφα. Επικεντρώσου σε αυτό που κάνεις. Αν αφαιρείσαι, συγκεντρώσου ξανά δίνοντας και πάλι έμφαση στην αναπνοή σου. Προσπάθησε να αναπνέεις όσο πιο αργά μπορείς και πάντα ηχηρά όσο πλησιάζεις στον οpγασμό, για να αυξηθούν η διάρκεια και η έντασή του.
Μάτια πάντα ανοιχτά
Η εpωτική πράξη με τα μάτια συνεχώς ανοιχτά σου δίνει τη δυνατότητα να καταλάβεις καλύτερα το ταίρι σου και τα βαθύτερα συναισθήματα που νιώθεις γι” αυτό, δημιουργεί μεγαλύτερη οικειότητα και ισχυρότερη σύνδεση μεταξύ σας, ενώ βοηθάει επίσης να χρησιμοποιήσετε και να οξύνετε στο έπακρο όλες τις αισθήσεις σας. Επιπλέον, σε συνδυασμό με την έμφαση που δίνει το ταντρικό $εξ στη σωματική ηδοvή, η συνεχής οπτική επαφή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεπεράσεις τις $εξουαλικές σου αναστολές αλλά και τις φοβίες σχετικά με το σώμα σου. Δεν είναι πάντα τόσο εύκολο να επιτευχθεί, ωστόσο αξίζει να το προσπαθήσεις!
Ποικιλία στά$εων
Η αλλαγή στά$εων μεγεθύνει τη $εξουαλική απόλαυση. Ταυτόχρονα βοηθάει τους εpαστές να απελευθερωθούν από τους στερεότυπους εpωτικούς ρόλους του φύλου τους αλλά και τα δεσμά του καθωσπρεπισμού. Και οι δύο παίρνουν πρωτοβουλίες, κανείς δεν μένει άπραγος. Ο καθένας μπορεί να έχει ανά πάσα στιγμή τον έλεγχο, κάνοντας στον άλλο αυτό που βλέπει ότι τον ευχαριστεί πιο πολύ – η ηδοvή δεν είναι ντροπή! Το επιθυμητό είναι να συντονιστείτε σε τέτοιο βαθμό με το ταίρι σας ώστε να μην ξεχωρίζετε ποιος βρίσκεται στις παρυφές της κοpύφωσης και ποιος όχι. Όσο η εμπειρία θα αυξάνει θα διαπιστώνετε ότι μπορείτε να εναλλάσσετε ρόλους μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Μη φοβηθείς να προσφέρεις αλλά και να ζητήσεις κάτι διαφορετικό. Χρησιμοποιήστε οτιδήποτε μπορεί να σας προσφέρει μεγαλύτερη διέγεpση και ηδοvή, ακόμη και εpωτικά βοηθήματα, κατόπιν όμως συναίνεσης και πάντα με σεβασμό.
Απόλαυση με διάρκεια
Στο παραδοσιακό $εξ η πράξη διαρκεί μερικά λεπτά και «τελειώνει» ως επί το πλείστον με την εκσπεpμάτιση. Αντίθετα το ταντρικό $εξ βασίζεται στο μεγάλο ταξίδι, στην απόλαυση της μακράς διαδρομής. Ο άνδρας ενθαρρύνεται να μεγαλώνει τη διάρκεια του $εξ και να μην έχει ως αυτοσκοπό τον οpγασμό με τη συμβατική του μορφή. Μέσα από την προετοιμασία και την παράταση του εpωτικού ταξιδιού το ζευγάρι αυξάνει τη $εξουαλική ενέργεια και το συναισθηματικό του δέσιμο. Περαιτέρω, όσο πιο πολύ καθυστερήσει η κοpύφωση τόσο πιο έντονα θα τη βιώσουν και οι δύο. Συγκεκριμένος χρονικός ορίζοντας δεν υπάρχει, αλλά η ένταση πρέπει να κλιμακώνεται σταδιακά. Όταν ο ένας ετοιμάζεται να φτάσει στην κοpύφωση, ο άλλος λειτουργεί σαν φύλακας κέρβερος: του το επιτρέπει μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο. Αμέσως μετά αλλάζετε θέσεις και ρόλους. Καθώς θα βελτιώνετε την τεχνική, το συντονισμό και τους χρόνους σας, θα διαπιστώσετε ότι έχετε την αίσθηση και την ικανοποίηση του οpγασμού χωρίς απαραίτητα να έχετε οpγασμό. Πρόκειται για μια υπερβατική κατάσταση πλήρους έκστασης που θα σας αφήσει με την έκφραση απόλυτης ευτυχίας στα μάτια, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσετε πώς είναι δυνατόν να συμπυκνωθεί τόση ηδοvή και τι χάνατε τόσο καιρό – δοκιμάστε το και θα το διαπιστώσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...